Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutekinti „Real“ prezidento pokalbiai: C.Ronaldo vadino „kvailiu“

Madrido „Real“ prezidentas Florentino Perezas futbolininką Cristinao Ronaldo vadino „kvailiu“, o Jose Mourinho – „nenormaliu“ dviejuose balso įrašuose, nutekintuose trečiadienį, tačiau darytuose dar 2012-siais.

Portugalai C.Ronaldo ir treneris J.Mourinho tuo metu atstovavo „Real“, o F.Perezas buvo klubo prezidentas.

Dar anksčiau buvo nutekinti įrašai, kuriuose F.Perezas buvusius žaidėjus Ikerą Casillasą ir Raulį vadina „didžiausiais sukčiais klubo istorijoje“.

„Jis beprotis, – sakė F.Perezas apie C.Ronaldo įraše, kurį paviešino „El Confidencial“. – Šis vyrutis yra kvailys, jis serga. Manai, kad jis normalus? Jis nėra normalus, kitu atveju jis nesielgtų taip, kaip elgiasi. Tą jo paskutinį kvailą poelgį matė visas pasaulis. Kaip tau atrodo, kodėl jis taip kvailai elgiasi?“

Ką „Real“ prezidentas turėjo omenyje sakydamas „kvailas poelgis“, nėra iki galo aišku.

Kliuvo nuo F.Perezo ir agentui Jorge Mendesui, kuris atstovauja C.Ronaldo ir J.Mourinho.

„Mendesas jam nenurodinėja, kaip ir nenurodinėja Mourinho. Nulis. Net ir per interviu. Tai vyrai su dideliais ego, abu jie sugadinti. Jie su treneriu nemato realybės, jie galėtų užsidirbti daug daugiau, jei būtų kitokie. Jie abu yra nenormalūs, nes kalbame apie didžiulius pinigus ir teises į atvaizdą.

Su tais veidais, kuriuos jie turi, su tomis nesukalbamomis asmenybėmis... Jų niekas nemėgsta. Kitaip yra su reklamomis, visiškai kitaip“, – balso įraše kalba F.Perezas.

„Scanpix“/AP nuotr./Florentino Perezas
„Scanpix“/AP nuotr./Florentino Perezas

„Real“ išplatino pranešimą, kuriame aiškina, kad balso įrašai, kuriuose kalbama apie I.Casillasą ir Raulį, paviešinti dėl F.Perezo noro įkurti naująją Superlygą.

C.Ronaldo, kuris pelnė 450 įvarčių „Real“ komandai, prisijungė prie Madrido klubo 2009-siais, praėjus vos 11 dienų nuo to momento, kai F.Perezas grįžo į prezidento postą.

Portugalas paliko ekipą 2018-siais, kai išvyko į Turino „Juventus“. Panašu, kad tuomet C.Ronaldo ir F.Perezas nesusitarė dėl naujos sutarties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius