Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: lietuviško futbolo padangėje vėl žybsės į titulus nusitaikęs „Ekranas“

Legendinis Panevėžio „Ekrano“ vardas jau ateinančią savaitę vėl mirgės Aukštaitijos sostinės stadiono švieslentėje. Iki šiol Panevėžio „Aukštaitijos“ vardu besivadinusios komandos generalinis direktorius Tomas Malinauskas patvirtino, kad klubas keičia pavadinimą ir į lietuviško futbolo padangę sugrąžina „Ekrano“ vardą.
„Ekranas“ – „Sūduva“
„Ekrano“ sirgaliai / fkekranas.lt nuotr.

„Ekranu“ tapsianti komanda jau birželio 17-ąją Lietuvos futbolo federacijos taurės rungtynes prieš Alytaus „Dainavą“ žais su naujuoju pavadinimu.

„Mieli Panevėžio ekraniečiai! – į legendinės komandos, prieš dešimtmetį dominavusios Lietuvoje, sirgalius kreipėsi T.Malinauskas. – „Ekrano“ vardas grįžta į stadionus, norime pasidžiaugti, kad trečiadienį užbaigti juridiniai aspektai Registrų centre, nelieka jokių kliūčių panevėžiečiams grįžti į futbolo aikštę savo istoriniu identitetu.

Man pačiam kaip panevėžiečiui tai dvigubai smagi žinia, manau, nereikia daug kalbėti apie tai, ką ir kiek panevėžiečiams ir miesto bendruomenei reiškia Panevėžio „Ekranas“!

Grįžkim prie futbolo aikštės, vieni, ar su draugais, su šeima ar vaikais, su kolegomis ir palaikysim savo mėlynai raudonus! Artimiausia proga jau – birželio 17 dieną, Panevėžyje, „Aukštaitijos“ stadione, LFF taurės mūšis su Alytaus „Dainava“.“

Nuo 2008 iki 2012 m. net penkis kartus iš eilės Lietuvos čempionu tapęs klubas šį sezoną rungtyniaus trečiajame pagal pajėgumą Lietuvos divizione – II lygoje, tačiau T.Malinauskas viliasi, kad jau greitai „Ekranas“ sugrįš į šalies futbolo elitą ir vėl vaikysis titulų.

„Mūsų tikslai šiame sezone – minimum pergalė artėjančiose taurės rungtynėse ir II lygos titulas! Ilgalaikėje perspektyvoje: Lietuvos čempionų titulas, Lietuvos futbolo federacijos taurė, Lietuvos futbolo Supertaurė!“, – pakiliai kalbėjo dabar jau „Ekrano“ vadovas.

Iš viso aštuonis Lietuvos čempiono titulus savo sąskaitoje turintis klubas šio dešimtmečio pradžioje susidūrė su finansiniais sunkumais, o iš A lygos pasitraukė po nesėkmingo 2014 m. sezono.

Galiausiai, 2015-aisiais klubui buvo iškelta bankroto byla, kol legendinės komandos vardą panoro perimti „Aukštaitijos“ vadovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius