Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Old Trafford“ stadione „Liverpool“ išsityčiojo iš „Manchester United“ klubo

Sekmadienio popietę Anglijos „Premier“ futbolo lygoje žaidžiami du kvapą gniaužiantys susitikimai. Pirmasis jau įvyko – amžinų varžovų „Manchester United“ ir „Liverpool“ dvikovoje „Old Trafford“ stadione lengvą pergalę 3:0 iškovojo svečiai iš Liverpulio.
Stenevas Gerrardas
Stenevas Gerrardas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jau nuo pat rungtynių pradžios pranašiau atrodė Brendano Rodgerso vedama svečių ekipa, tačiau įvartį jai pavyko įmušti tik 34-ąją minutę, kuomet 11 metrų baudinį realizavo Stevenas Gerrardas.

Iškart po pertraukos į Davido De Gea ginamus vartus buvo paskirtas dar vienas 11 baudinys, kurį ir vėl sėkmingai realizavo "Liverpool" kapitonas S.Gerrardas.

Negana to, 77-ąją minutę iš aikštės buvo pašalintas Nemanja Vidičius, o į D.De Gea vartus paskirtas trečiasis 11 metrų baudinys. Šįkart S.Gerrardas smūgiavo į virpstą.

Vis dėlto, svečiams pavyko įmušti ir trečiąjį įvartį, kuomet 84-ąją minutę pasižymėjo puikiai su kamuoliu susitvarkęs Luisas Suarezas.

Po šios pergalės "Liverpool" sumažino atsilikimą nuo "Chelsea" iki 4 taškų. "Raudonieji" yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius