Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Guardiola kritikavo šventinį tvarkaraštį: „Tai – katastrofa“

Perpildytas „Premier“ lygos tvarkaraštis yra „katastrofa“ žaidėjams. Taip mano „Manchester City“ treneris Pepas Guardiola.
Pepas Guardiola
Pepas Guardiola / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Miestiečiai“ vis dar užtikrintai pirmauja Anglijos čempionate ir artimiausius persekiotojus lenkia 12 taškų. Jau antradienį „Manchester City“ žais prieš „Watford“, o tai bus ketvirtos komandos rungtynės per 11 dienų.

P.Guardiola sekmadienį išgyveno ne pačias geriausias emocijas: Gabrielis Jesusas ir Kevinas De Bruyne patyrė traumas, o komanda prarado taškus.

„Jei bandytumėte man pasakyti, kad toks tvarkaraštis yra naudingas žaidėjams, aš sakyčiau, kad ne. Tai – katastrofa“, – dėstė treneris.

Pirmadienį „Manchester City“ patvirtino, kad G.Jesusas patyrė raumens traumą, o jo grįžimas į aikštę dar nenumatytas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gabrielis Jesusas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gabrielis Jesusas

Pats futbolininkas socialiniame tinkle rašė: „Ačiū Dievui, kad nieko baisaus nenutiko ir nereikės atlikti jokios operacijos. Pažadu grįžti kuo greičiau!“

Net 18-kos „miestiečių“ pergalių serija nesėkmingąjį sekmadienį ir nutrūko, kai P.Guardiolos auklėtiniai 0:0 sužaidė su „Crystal Palace“.

Anksčiau „Manchester City“ strategas dirbo Ispanijoje ir Vokietijoje, kur šventiniu laikotarpiu tokių krūvių nebūna. Anglijoje daug rungtyniauti šventiniu metu yra sena tradicija.

„Turiu prie to prisitaikyti. Kartais atsigauti turime tris dienas, kartais keturias, kartais dvi. Visiems tvarka vienoda.

Praėjusį sezoną ilsėjomės dar trumpiau nei šį, gal kitą sezoną bus daugiau poilsio. Yra, kaip yra. Aš galiu išsakyti savo nuomonę, tačiau nejaugi manote, kad galiu kažką pakeisti? Jokių šansų“, – pokyčių nesitikėjo P.Guardiola.

Kokio rimtumo traumą patyrė K.De Bruyne, neaišku, tačiau P.Guardiola viešai paprašė teisėjų, kad šie kaip įmanoma sumažintų fizinio kontakto kiekį rungtynėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius