Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžiečių kliurkos leido „Žalgiriui“ sugrįžti į pergalių kelią

Raktą į pergales pastaruoju metu vis pametantis Vilniaus „Žalgiris“ parsiveža labai svarbius tris taškus iš Panevėžio. Vladimiro Čeburino auklėtiniai pasinaudojo grubiomis panevėžiečių klaidomis ir svečiuose iškovojo pergalę 2:0.
Hugo Videmont'as ir Francis Kyeremeh
Hugo Videmont'as ir Francis Kyeremeh / Elvio Žaldario nuotr.

Pirmasis rungtynių įvartis krito 25-ąją minutę. „Panevėžys“ grubiai suklydo aikštės viduryje, o „Žalgirio“ ataką užbaigė Josipas Tadičius.

Tiesa, kroatas pasižymėjo ne be panevėžiečių vartininko Dano Šimkevičiaus „pagalbos“ – tolimą žalgiriečio šūvį prieš save atmušti bandęs 18-metis vartų sargas kamuolį lietė labai nesėkmingai ir šis nusileido vartų tinkle.

Antrasis įvartis į aukštaičių vartus krito dar kurioziškiau. 31-ąją minutę Hugo Videmontas atliko nestiprų baudos smūgį iš aikštės krašto, bet kamuolio nesugebėjo liesti net du „Panevėžio“ gynėjai, o to nesitikėjęs D.Šimkevičiaus prie į vartus skriejančio žaidimo įrankio nespėjo – „Žalgiris“ persvara padidėjo iki dviejų įvarčių.

Tai buvo tik trečioji „Žalgirio“ pergalė per pastarąsias septynerias rungtynes.

Su 24 taškais per 12 rungtynių vilniečiai pasivijo „Panevėžį“ turnyrinėje lentelėje – dabar abi komandos dalinasi 3-4 vietas. Pirmauja Marijampolės „Sūduva“ (31 taškas), jai įkandin seka „Kauno Žalgiris“ (25).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius