Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Panevėžio „Ekrano“ futbolo klube lieka Giedrius Tomkevičius

Lietuvos futbolo čempionė Panevėžio „Ekrano“ vienuolikė pratęsė sutartį su senbuviu Giedriumi Tomkevičiumi. Kontraktas su 26 metų žaidėju pasirašytas dviems metams.
Giedrius Tomkevičius
Giedrius Tomkevičius / fkekranas.lt nuotr.

„Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas džiaugėsi tokiu G.Tomkevičiaus ir klubo sprendimu.

„Tęsiame komandos komplektaciją ir kontrakto pratęsimas su G.Tomkevičiumi yra vienas svarbiausių momentų. Derybos užtruko tarp žaidėjo ir klubo, bet svarbiausia, kad abi pusės rado tinkamą sprendimą. Bet kokiu atveju, džiugu, jog Giedrius lieka klube. Žinome jo galimybes, tai universalus žaidėjas, kovotojas, jis labai svarbus žaidimui. Tai ilgametis „Ekrano“ futbolininkas, eilę sezonų atstovavęs ekipai ir jo patirtis, ypač naujai prisijungusiems žaidėjams, yra labai reikšminga“, – teigė treneris V.Urbonas.

G.Tomkevičius iš naujo sezono tikisi vieno dalyko – pakartoti su „Ekranu“ tai, ką pavyko padaryti per pastaruosius kelerius sezonus – iškovoti Lietuvos čempionų titulus ir kuo sėkmingiau pasirodyti UEFA Čempionų lygos turnyre.

„Artėjant naujam čempionatui ir būnant nugalėtoju sau gali kelt tik vieną tikslą – apginti iškovotus titulus. Be to, tikiuosi, šiais metais komandos fanus nudžiuginsime pergalėmis ir UEFA Čempionų lygoje“, – oficialiam klubo tinklapiui kalbėjo futbolininkas.

Giedrius Tomkevičius Panevėžio „Ekrane“ rungtyniauti pradėjo 2001 metais. Kartu su ekipa 2005, 2008, 2009 ir 2010 m. pasipuošė šalies čempiono aukso medaliais, dukart tapo LFF taurės ir Supertaurės nugalėtoju. Per savo karjerą G.Tomkevičius, vilkėdamas „Ekrano“ marškinėlius sužaidė 319 oficialių rungtynių ir pelnė 10 įvarčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius