Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Panevėžys“ pasiliko J.Sarpongą, bet atsisveikino su keturiais žaidėjais

„Panevėžio“ komanda dairosi į kitą A lygos sezoną ir imasi permainų sudėtyje. Ketvirtą vietą Lietuvos čempionate užėmusioje komandoje liks Jeffrey Sarpongas, bet ekipoje nepamatysime keturių žaidėjų.

Su J.Sarpongu pratęsta sutartis. 33-ejų metų saugas iš Nyderlandų šiame sezone sužaidė 35 susitikimus, per kuriuos pelnė 6 įvarčius ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą. Pagal rezultatyvumą J.Sarpongas buvo antras komandoje.

Savo futbolininko profesionalo karjerą J.Sarpongas pradėjo „Eredivisie“ lygoje, kur atstovavo „Ajax“, „Breda“ ir „NEC“ klubams. Ganos ir Nyderlandų pilietybę turintis futbolininkas „Eredivisie“ lygoje iš viso sužaidė 104 susitikimus, per kuriuos įmušė 6 įvarčius ir atliko 19 rezultatyvių perdavimų.

Atakuojančio saugo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas du sezonus (2010/2011 ir 2011/2012 metais) žaidė Ispanijos „LaLiga“ čempionate. Atstovaudamas „Real Sociedad“ komandai žaidėjas per 19 rungtynių pelnė vieną įvartį ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

Be to, per savo ilgametę futbolininko karjerą dar žaidė Australijos, Turkijos ir Graikijos čempionatuose.

„Panevėžys“ atsisveikino su trimis gynėjais ir lietuviu.

Kitame sezone Aukštaitijos sostinės klube jau neberungtyniaus brazilai Hugo Figueredo ir Matheusas Bissi bei portugalas Rafaelis Floro. Su visais šiais futbolininkais pasibaigė sutartys.

H.Figueredo, M.Bissi ir R.Floro „Panevėžio“ komandoje rungtyniavo pastaruosius du sezonus. Futbolininkai kartu su komandos draugais praėjusiais metais iškovojo Lietuvos futbolo federacijos taurę, o šiame sezone – Supertaurę.

„Panevėžys“ atsisveikino ir su vieną sezoną komandoje rungtyniavusiu Eligijumi Jankausku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius