Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavasarį Lietuvą aplankys UEFA prezidentas

Antradienį Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentas Tomas Danilevičius ir generalinis sekretorius Nerijus Dunauskas lankėsi Nione (Šveicarija), kur susitiko su UEFA prezidentu Aleksandru Čeferinu.
LFF vadovai susitiko su Aleksandru Čeferinu
LFF vadovai susitiko su Aleksandru Čeferinu / LFF nuotr.

„Manau, kad labai svarbu palaikyti ryšį su UEFA vadovais. Su Aleksandru Čeferinu turėjome produktyvų susitikimą, kuriame pasidalijome savo idėjomis ir planais. Žengėme pirmą žingsnį tolimesnio bendradarbiavimo link – UEFA prezidentas priėmė kvietimą kitų metų balandį apsilankyti Lietuvoje, kur numatome plačiau aptarti svarbiausius klausimus. Taip pat labai džiugu, jog jis palaiko mūsų kandidatūrą organizuoti pasaulio salės futbolo čempionatą“, – apie vizitą kalbėjo T.Danilevičius.

Paskutinį kartą FIFA ar UEFA prezidento vizitas Lietuvoje įvyko 2011 metais. Tuomet šalyje lankėsi UEFA vadovas Michelis Platini.

Apsilankymo UEFA būstinėje metu LFF vadovai susipažino su A.Čeferinu ir nacionalinių asociacijų direktoriumi Zoranu Lakovičiumi bei sutarė dėl UEFA prezidento vizito į Lietuvą 2018 metų pavasarį. Susitikime LFF atstovai pristatė savo planus ir idėjas.

A.Čeferinas išreiškė palaikymą Lietuvos kandidatūrai organizuoti 2020 metų futsal pasaulio čempionatą. Taip pat buvo aptarti esami ir potencialūs UEFA projektai, kurie bus pristatyti balandį Bratislavoje vyksiančiame UEFA kongrese.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius