Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkiolikmetis Kipras Kažukolovas sudomino Berlyno „Hertha“ futbolo klubą

Neseniai su Lietuvos jaunimo 17-mečių (U-17) rinktine iš jaunųjų talentų turnyro Bosnijoje ir Hercegovinoje sugrįžęs penkiolikmetis Kipras Kažukolovas ir vėl dalyvauja klubo peržiūroje užsienyje.
Kipras Kažukolovas
Kipras Kažukolovas

Šį kartą jaunasis gynėjas patraukė Berlyno „Hertha“ klubo dėmesį. Į Vokietijos „Bundesliga“ klubo peržiūrą NFA auklėtinis išvyko praėjus vos keletui dienų po grįžimo iš Bosnijos ir Hercegovinos.

Pasak Lietuvos futbolo federacijos, prieš tai Kuršėnuose gimęs futbolininkas dalyvavo „Liverpool“ ir „Brighton“ (abu Anglija) klubų peržiūrose. Viešnagę Berlyne lietuvis baigs penktadienį.

„Sąlygos čia Berlyne tikrai neblogos, gal 12 aikščių. Visos jos, be abejo, puikios. Jaunimo komanda kurioje treniruojuosi sudaryta beveik vien iš vokiečių, kartu su manimi yra tik vaikinas iš Bosnijos ir Hercegovinos. Gyvenu pačioje akademijoje. Ten yra viskas – virtuvė, televizija, biliardo stalas, stalo tenisas ir t.t. Daugybė veiklos.

Treniruočių lygis labai aukštas, visi priversti dirbti visu 100 procentų, nes treneris labai griežtas. Tiesą sakant, jie dirba panašiai kaip ir mes Nacionalinėje futbolo akademijoje, o tai reiškia, kad ir čia dirbame gera linkme. Sunkiausia yra tai, kad treneris kalba tik vokiškai, tad ne viską suprantu, tačiau tada padeda žaidėjai.

Šioje akademijoje vien mano amžiaus grupėje rungtyniauja trys Vokietijos jaunimo rinktinės nariai. Vienas iš jų yra pagrindinis U-16 rinktinės vartininkas, taip pat rungtyniauja gynėjas ir saugas“, – portalui futbolas.lt pasakojo 15-metis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius