Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pijus Širvys tiki: „Dar kartą įveiksime „Žalgirį“

Sezono pradžioje nuo atsarginių žaidėjų suolo nepakildavęs arba aikštėje tik epizodiškai pasirodydavęs Pijus Širvys pastaruoju metu susilaukia vis daugiau trenerio pasitikėjimo ir naudingai rungtyniauja pagrindinėje „Kauno Žalgirio“ futbolo komandoje.
Pijus Širvys
Pijus Širvys / S.Čirbos nuotr.

Kauno derbyje aikštėje po keitimo pasirodęs futbolininkas sužaidė kol kas geriausias savo rungtynes šio sezono A lygoje – per kiek daugiau nei pusę valandos jis pelnė įvartį bei atliko rezultatyvų perdavimą.

Bendraudamas su zalgiris.lt, P.Širvys pripažino, kad daugiau minučių aikštėje leidžia jausti pasitikėjimą savo jėgomis ir žaisti dar geriau.

„Su kiekvienomis rungtynėmis jaučiuosi vis geriau, ateina pasitikėjimas savo jėgomis. Jaučiuosi tikrai labai gerai“, – zalgiris.lt pasakojo 21-erių žalgirietis.

VIDEO: P.Širvys: „Žaidžiant ateina pasitikėjimas savo jėgomis“

Penktadienį (birželio 14) Kauno SM Tauro stadione „Kauno Žalgiris“ priims Vilniaus „Žalgirio“ komandą. Kol kas, per visą klubo istoriją, sostinės ekipą įveikti yra pavykę vos kartą. Pasak jau ne pirmą sezoną Kaune žaidžiančio Pijaus – reikia toliau kovoti ir pergalė ateis.

„Nereikia nieko keisti ir tiesiog toliau kovoti, o susižaidimas pas mus nuolat gerėja ir manau, kad šis kartas bus tas, kai dar kartą įveiksime „Žalgirį“. Žaidžiant prieš juos papildomos motyvacijos tikrai nereikia. Charakteris ir kova iki galo, kiekviena laimėta dvikova – šie dalykai gali nulemti pergalę. Praėjusį kartą darėme daug vaikiškų klaidų gynyboje, atsikirtome. Vis tik, dabar viską išanalizavome ir stengsimės tokių klaidų nekartoti. „Žalgiris“ yra gera komanda, turinti gerų legionierių, bet tikrai, prieš visas komandas galima kovoti“, – tikino krašto saugo bei gynėjo pozicijose žaidžiantis žaidėjas.

nuotr. Sebastijono Petkaus/Pijus Širvys
nuotr. Sebastijono Petkaus/Pijus Širvys

Įdomu tai, kad tuomet 18-metis P.Širvys 2016 metais A lygoje debiutines rungtynes žaidė būtent su Vilniaus „Žalgiriu“ ir praėjus 4 minutėms po debiutinio pasirodymo aikštėje įmušė įvartį bei lėmė, kad dviejų „Žalgirių“ dvikova Kaune baigėsi lygiosiomis 1:1.

„Prisimenu, kai pirmą kartą išėjau į aikštę A lygoje, man buvo 17 ar 18 metų. Buvo tikrai neapsakomas jausmas įmušti išlyginamą įvartį“, – įsiminusį epizodą apibūdino futbolininkas.

„Kauno Žalgirio“ ir Vilniaus „Žalgirio“ dvikova birželio 14 dieną SM Tauro stadione (Neries krantinė 7B) prasidės 20 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius