-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dviejų pergalių „Atlantas“ Kipre pajuto, ką reiškia skaudžiai pralaimėti

Kipre treniruočių stovykloje plušantys Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai šioje šalyje sužaidė trečiąsias kontrolines rungtynes.
Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai
Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai / atlantas.lt

Po dviejų pergalių per pirmuosius susitikimus (įveikta Kipro jaunimo rinktinė 3:2 ir rumunų „Concordia“ 2:1), ketvirtadienį Lietuvos komanda 0:3 nusileido Čekijos aukščiausioje lygoje žaidžiančiai Prahos „Dukla“ ekipai. Įvarčiai krito dešimties minučių intervalu – 33-iąją, 39-ąją ir 42-ąją min. 

Pirmąjį pusvalandį aikštėje vyko apylygė kova – be pavojingų progų. Kiek ilgiau kamuolį kontroliavo per žiemos atostogas 9-ąją vietą tarp 16 klubų savo čempionate užimantys čekai, tačiau ir Lietuvos futbolininkai nesirengė vien gintis.

Dėl pirmojo įvarčio, kurį įmušė Janas Blažekas, „Atlanto“ žaidėjai gali kaltinti save – Lietuvos atstovai nesėkmingai pabandė varžovams paspęsti dirbtinę nuošalę.

Po praleisto įvarčio klaipėdiečiai sutriko, tuo pasinaudoję „Dukla“ padidino skirtumą iki 3:0.

Antrąjį kėlinį „Atlantas“ turėjo keletą progų sušvelninti rezultatą, tačiau jomis nepasinaudojo. Po Andrejaus Paniukovo smūgio varžovus išgelbėjo virpstas. Dvi šimtaprocentines progas turėjo Simonas Urbys, tačiau jaunasis futbolininkas nesugebėjo pasiųsti kamuolį į tinklą bent sykį.

„Atlanto“ klubo sporto direktoriaus Valdo Trakio teigimu, čekai buvo aktyvesni, nes jie į Kiprą atvyko tik rungtynių išvakarėse, o klaipėdiečiai kovojo po savaitę trunkančių sunkių fizinių treniruočių. 

Buvo planuota, kad stovyklą uostamiesčio vienuolikė baigs susitikimu vasario 7 dieną su klubu iš Kinijos – Šidziadžuango „Yongchang“.

Tačiau akistata su šia ekipa perkelta į sekmadienį, o šeštadienį lietuviai susirems su „Daegu“ vienuolike. Su šia Pietų Korėjos komanda „Atlantas“ žaidė lygiai prieš dvejus – 2013-ųjų vasario 7 dieną. Tąkart klubai išsiskyrė neįmušę įvarčių – 0:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius