Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po fantastiško vakaro – linksmas P.Guardiola: apie Erlingą Haalandą ir Julią Roberts

Pepas Guardiola nestokojo geros nuotaikos po įspūdingos pergalės net 7:0 atsakomosiose Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse su "RB Leipzig". Katalonas gyrė penkis įvarčius pelniusį Erlingą Haalandą ir pasakojo istoriją apie Julia Roberts.

„Penki įvarčiai...“ – atsiduso P.Guardiola, paklaustas apie E.Haalando pasirodymą.

„Šio vyručio problema tokia, kad, jei jis nemuša dviejų ar trijų per rungtynes, jį ima kritikuoti“, – pridūrė „Manchester City“ treneris.

E.Haalandas šiame sezone jau pelnė net 39 įvarčius – tai naujas „Man City“ rezultatyvumo rekordas, nors iki sezono pabaigos dar toli.

„Mes visada mušam nemažai įvarčių Čempionų lygoje. Pelnėme keturis Madride, šešis prieš Monaką, keturis prieš „Spurs“. Mūsų problema ta ne pelnomi įvarčiai. Mūsų problema – praleidžiami kvaili“, – dėstė treneris.

Šiame sezone P.Guardiola yra dažniausiai rotuojantis sudėtimi treneris „Premier“ lygoje. Dėl to neretai jis sulaukia kritikos, mat ant suolo lieka tokie žaidėjai kaip Philas Fondenas ar Riyadas Mahrezas.

„Su sudėtimi yra taip, kad, jei laimiu, aš esu teisus, jei pralaimiu – tuomet ne. Bet žinot, aš turiu informacijos tiek, kiek net jūs – žiniasklaida – neturite. Bernardo Silva kairėje žaidžia nuostabiai, jis gali suspausti tris varžovus dviem judesiais. Nė vienas kitas žaidėjas pasaulyje to daryti negali. Jis toks protingas. Leipcigas yra labai gera komanda kairėje. Todėl taip ir žaidėm.

Nepykite, bet turiu daugiau informacijos nei tviterio vyručiai. Šiandien aš teisus. Aš“, – pasakojo P.Guardiola.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erlingas Haalandas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erlingas Haalandas

Ir tuomet pasileido plaukus „Man City“ treneris. Žinoma, perkeltine prasme, mat tiesiogine tą daryti būtų komplikuota. Žurnalistai galėjo pamiršti apie rimtus atsakymus į bet kokį klausimą.

Vienas žurnalistų, kalbėjusių su E.Haalandu, sakė P.Guardiolai, kad norvegas būtų norėjęs likti aikštėje ir pabandyti tapti pirmuoju, mušusiu šešis įvarčius Čempionų lygos rungtynėse.

„Jei jis pasieks tai būdamas 22-iejų, jo gyvenimas bus nuobodus. Dabar jis vis dar turi tikslą“, – šypsojosi treneris.

O tuomet patraukė prie istorijos apie... Julią Roberts!

Garsi aktorė priklauso tai pačiai agentūrai kaip ir buvęs „Man United“ treneris Jose Mourinho. Jos vaikai yra didžiuliai futbolo gerbėjai.

2016-siais ji lankėsi „Old Traford“ stadione su šeima ir stebėjo „Manchester United“ rungtynes prieš „West Ham“. Tuo metu P.Guardiola „Man City“ klube dirbo tik penkis mėnesius. Ir po šešerių metų papasakojo istoriją.

„Turiu tris idealus savo gyvenime: Michaelą Jordaną, Tigerį Woodsą ir Julią Roberts.

„Scanpix“ nuotr./Julia Roberts
„Scanpix“ nuotr./Julia Roberts

Julia Roberts prieš eilę metų atvyko į Mančesterį, ne Alexo Fergusono laikais, kai jie laimėjo titulą po titulo. Tai buvo prieš ketverius ar penkerius metus. Mes tada buvome geresni nei jie. Tačiau ji neatėjo mūsų rungtynių pažiūrėti. Ji ėjo žiūrėti „Man United“.

Net jei laimėčiau Čempionų lygą, tai nenuplautų skausmo, sukelto, kuomet Julia Roberts nuėjo stebėti „Manchester United“, – postringavo P.Guardiola.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius