-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po istorinio kracho L.Messi atsisakė pasikeisti marškinėliais su „Bayern“ talentu

UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje Miuncheno „Bayern“ net 8:2 sutriuškino „Barcelona“ ekipą, o ryškiausia pastarojo klubo žvaigždė Lionelis Messi ypač sunkiai reagavo į šią nesėkmę.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjus kelioms dienoms po rungtynių Bavarijos ekipos jaunasis talentas Alphonso Daviesas prasitarė, jog po mačo norėjo pasikeisti marškinėliais su argentiniečiu, tačiau šis tai daryti atsisakė.

„Paprašiau Lionelio pasikeisti marškinėliais, tačiau jis tai daryti atsisakė. Matėsi, kad tuo metu yra stipriai prislėgtas. Tačiau viskas gerai, tikiuosi, jog tai pavyks padaryti kitą kartą“, – akimirkos po mačo nesureikšmino kanadietis.

Tiesa, Čempionų lygą Lisabonoje atnaujinusi UEFA yra išleidusi taisyklių rinkinį, pagal kurį futbolininkams dėl COVID-19 grėsmės draudžiama mainytis marškinėliais.

Pusfinalyje peršokus Liono „Olympique“ (3:0) barjerą, sekmadienį vyksiančiame finale „Bayern“ teks kito Prancūzijos klubo „Paris Saint Germain“ egzaminas.

„PSG – geras klubas, turintis geriausius pasaulio žaidėjus ir rungtyniauti prieš tokią komandą visuomet yra didelis malonumas. Tikiuosi, kad išvysime daug įvarčių“, – vylėsi A.Daviesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius