Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po neįkvepiančio žygio „Vytį“ palieka ir sporto direktorius, ir visi legionieriai

Permainos Lietuvos salės futbolo čempionų Kauno „Vyčio“ gretose. Išsiskyrė klubo ir sporto direktoriaus Guilhermes Ferreiros keliai, taip pat komandą paliks legionieriai.
Kauno „Vytis“ – Rudnio „Ayat“
Kauno „Vytis“ – Rudnio „Ayat“ / nuotr. Evaldo Šemioto/Kauno „Vyčio“

Lietuvoje gyvenantis brazilas G.Ferreira Kauno „Vyčio“ sporto direktoriumi tapo dar 2016 metais. Jis stipriai prisidėjo prie istorinės Kauno „Vyčio“ sėkmės Lietuvos čempionate ir UEFA Futsalo Čempionų lygoje.

Kauniečiai trejus metus iš eilės Lietuvoje susišluoja visus trofėjus – tiek A lygos čempionų titulą, tiek Lietuvos taurę. Šiemet pirmą kartą Lietuvos klubas UEFA Futsalo Čempionų lygos turnyrą pradėjo nuo pagrindinio etapo, o į Lietuvą praėjusią savaitę atvyko ir garsioji „Barcelona“.

„Dėl asmeninių priežasčių nusprendžiau pasitraukti iš užimamų pareigų Kauno „Vyčio“ klube. Šį sprendimą priėmiau pasitaręs su savo partneriu Dariumi Gurskiu. Niekada nepamiršiu šių ketverių drauge praleistų metų ir progreso, kuris parodė, kad mylint savo darbą ir sunkiai dirbant Lietuvoje galima pasiekti įspūdingų pergalių. Manau, kartu nuveikėme daug gero Lietuvos salės futbolui.

Noriu padėkoti kiekvienam, su kuriuo teko kartu dirbti per šiuos metus, o ypač žmogui, kurį dabar salės futbolo dėka galiu vadinti savo draugu – Dariui Gurskiui. Tikiuosi, kad salės futbolas Lietuvoje ir toliau augs. Linkiu didžiausios sėkmės Kauno „Vyčiui“ bei kitoms Lietuvos salės futbolo komandoms. Nenoriu atsisveikinti su visam, tad sakau – iki pasimatymo!“, – į komandos gerbėjus kreipėsi G.Ferreira.

G.Ferreira stipriai prisidėjo prie to, kad į Lietuvą pirmą kartą atvyktų profesionalūs salės futbolininkai iš Brazilijos. Šį savaitgalį „Vytis“ nepakitusios sudėties žais Baltijos lygos rungtynes Latvijoje, o kitą savaitę visi legionieriai sugrįš į Braziliją. Kauno klubas šiame sezone A lygoje planuoja žaisti be užsieniečių.

Neseniai Jonavoje praūžusiame Futsal Čempionų lygos etape „Vytis“ pralaimėjo visas trejas rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius