Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po nuostabių Shinji Okazaki „žirklių“ – „Leicester“ pergalė

Anglijos „Premier“ lygoje pirmadienį sužaistos vienerios 30-ojo turo rungtynės, kuriose čempionato lyderis „Leicester City“ namuose 1:0 įveikė „Newcastle United“. Fantastišką ir pergalingą įvartį pelnė japonas Shinji Okazaki, o turnyro lentelės viršuje atstatyta penkių taškų persvara.
Shinji Okazaki džiaugsmas su komandos draugais
Shinji Okazaki džiaugsmas su komandos draugais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naujojo trenerio Rafaelio Benitezo įkvėpti „Newcastle“ futbolininkai aktyviau pradėjo rungtynes ir per 15 minučių atliko keturis smūgius į vartus. Jie nebuvo pavojingi, tačiau Lesterio ekipa atsakyti smūgiais nesugebėjo.

„Leicester“ dažnai kamuolį stumdė savo aikštės pusėje, varžovų kompaktiška gynyba neleido jiems laisvai jaustis aplink baudos aikštelę. Tik 18-ąją minutę labai aktyviai mačą pradėjęs Riyadas Mahrezas po gražaus šokio su kamuoliu smūgiavo į vartus. Šeimininkai pakėlė pavojingą kampinį, pasibaigusį geru Roberto Hutho smūgiu galva.

Įvartis buvo pasiektas po standartinės situacijos 24-ąją minutę. R.Mahrezas pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, po poros atšokimų jis pasiekė Jamie Vardy, kuris galva numetė jį Shinji Okazaki. Japonas labai gražiu smūgiu per save išvedė komandą į priekį.

Fantastiškas Shinji Okazaki įvartis

Praėjo tik trys minutės, kai Mike'as Albrightonas, „Leicester“ sirgaliams dainuojant „Sacked in the morning“, surengė greitą išpuolį, o jo smūgiuotas kamuolys tik per kelis centimetrus skriejo pro šalį.

Kėlinys baigėsi gana ramiai, o kita puiki proga buvo 52-ąją min., kai po svečių pražangos „Leicester“ gavo teisę baudos smūgiui. Iki vartų buvo 16 metrų, tačiau Christiano Fuchso smūgis buvo blokuotas.

Antrasis kėlinys buvo gana nuobodokas. „Leicester“ futbolininkai strimgalviais į priekį nelėkė, o „Newcastle“ rimto spaudimo sukurti nepavyko. Buvo kelios neblogos progos, tačiau ne tokios, kad vadintume šimtaprocentėmis.

Su 63 taškais „Liecester“ ekipa dabar penkiais lenkia antroje vietoje esančią „Tottenham Hotspur“ ekipą. „Newcastle“ su 24 taškais lieka priešpaskutinėje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius