Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pergalės Jerevane lengviau atsipūtęs E.Jankauskas: „Tai buvo vyriškumo testas“

Lietuvos rinktinė po pusantrų metų pertraukos sugebėjo iškovoti pergalę, o antradienio vakarą 1:0 laimėta dvikova Jerevane prieš Armėnijos futbolininkus kiek lengviau leido atsipūsti ir ekipos vyriausiajam treneriui Edgarui Jankauskui.
Edgaras Jankauskas
Edgaras Jankauskas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Prieš mačą strategas bandė vyrus nuteikti kovai ir prašė, kad šie parodytų kitokį veidą nei prieš tris dienas, kai beviltiškai 0:4 nusileido Gruzijos ekipai.

Panašu, jog komanda trenerį išgirdo.

„Tai buvo geros rungtynės. Tai buvo vyriškumo testas po nesėkmės Gruzijoje. Labai svarbu padaryti išvadas ir šį kartą vyrai tai sugebėjo išgirsti. Žaidėjai įsiklausė į mūsų žodžius, o to ypač pasigedome pirmosiose rungtynėse Tbilisyje. Didžiuojuosi savo komanda, nes žinau kaip būna sunku po tokio smūgio atsitiesti. Futbole, kaip ir gyvenime – visi klysta, paslysta, bet išlieka tik tie, kurie sugeba atsikelti. Šiandien mes tai ir padarėme“, – po mačo kalbėjo E.Jankauskas.

„Šiandien viskas geriau – tiek mūsų žaidimas, tiek nuotaikos. Pagaliau iškovojome pergalę. Laimėję buvome tikrai seniai. Ilgai to laukėme ir žaidėme užsivedę. Pralaimėjimas prieš Gruziją sukrėtė komandą, rungtyniavome kur kas geriau, treneris sugebėjo rasti tinkamų žodžių ir mus įkvėpti“, – po mačo kalbėjo rungtynių didvyriu tapęs Ovidijus Verbickas.

Prisimindamas lemtingą epizodą, Marijampolės „Sūduvos“ saugas šypsojosi.

„Nerijus Valskis atliko labai gerą perdavimą, o man teliko Fiodorui Černychui šūktelėti, kad paliktų kamuolį. Tą jis ir padarė, o aš įmušiau“, – džiaugėsi saugas.

„Turėjome atsitiesti ir šiandien mums pavyko tą padaryti. Žaidėme gerai ir nuo pat pradžių spaudėme varžovus. Turbūt tokią komandą ir nori matyti mūsų sirgaliai. Prieš mačą kalbėjome, kad turime parodyti visą savo pyktį, reikėjo parodyti visai kitą rinktinės veidą. Turėjome ir daugiau progų, gaila, kad neįmušėme daugiau, būtume ramiai užbaigę rungtynes“, – po mačo kalbėjo rinktinės kapitonas Fiodoras Černychas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius