Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Po skandalingų rungtynių Čempionų lygoje – suspenduotas teisėjas C.Čakiras

Vienu geriausių futbolo teisėjų laikomas Cuneytas Čakiras turės padėti švilpuką į šalį. „Gazetta dello Sport“ skelbia, kad arbitras iš Turkijos ir jo VAR asistentas suspenduoti po skandalingų Čempionų lygos rungtynių.
Cuneytas Cakiras ir „AC Milan“ ekipa
Cuneytas Cakiras ir „AC Milan“ ekipa / „Scanpix“ nuotr.

Namuose žaidusi Italijos ekipa „AC Milan“ dramatiškai 1:2 pralaimėjo Madrido „Atletico“. Pergalingą įvartį jau 7-tą teisėjo pridėto laiko minutę pelnė Luisas Suarezas, realizavęs 11 metrų baudinį.

Pastarasis skirtas po itin ginčytinos situacijos – pirmasis kamuolį ranka palietė „Atletico“ futbolininkas. Nepaisant to, ir po VAR peržiūros, baudinys vis tiek buvo skirtas.

Ginčytinų švilpukų šiose rungtynėse buvo ir daugiau. Nesužaidus nė pusvalandžio, už dvi geltonas korteles iš aikštės buvo pašalintas „AC Milan“ saugas Franckas Kessie, o „Atletico“ žaidėjas Geoffrey Kondogbia antrajame kėlinyje griežčiausios nuobaudos išvengė.

„Gazetta dello Sport“ skelbia, kad UEFA suspendavo ir pagrindinį rungtynių teisėją C.Čakirą ir VAR kambaryje dirbusį jo tautietį iš Turkijos Abdulkadirą Bitigeną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius