-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Vilniaus „Žalgirio“ skandalo iš LFF Drausmės komiteto traukiasi R.Zdančius

Vadovaudamasi LFF Apeliacinio komiteto išvadomis, Lietuvos futbolo federacija (LFF) praneša apie planuojamus pasikeitimus LFF varžybų ir drausminės priežiūros nuostatų atžvilgiu.
Ričardas Zdančius
Ričardas Zdančius / Sauliaus Čirbos nuotr.

Federacija, siekdama užtikrinti konstruktyvų varžybų vykdymą ir tinkamą drausminės priežiūros efektyvumą, artimiausiu metu koreguos LFF varžybų ir LFF Drausmės kodekso nuostatus. Juos artimiausiuose posėdžiuose tvirtins LFF Vykdomasis komitetas.

Taip pat LFF praneša, jog iš LFF Drausmės komiteto (DK) sekretoriaus pareigų atsistatydino Ričardas Zdančius. Dėl šios priežasties, LFF jau pradėjo kompetentingo specialisto paieškas, pokyčių neišvengs ir Drausmės komitetas.

„Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjo Diego Oyarzuno diskvalifikacijos incidentas atskleidė problemas, su kuriomis privalome skubiai tvarkytis ir laikome tai savo prioritetu. Ne tik darome išvadas, bet sieksime įdiegti daugiau saugiklių, kurie užkirstų kelią panašiems incidentams ateityje“, – sakė LFF generalinis sekretorius Nerijus Dunauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius