-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pralaimėjimų liūne skęstantis „Liverpool“ namuose nusileido ir vieniems autsaiderių

„Liverpool“ nebegali laimėti namuose. Prieš tai per beveik ketverius metus net 68-ose namų rungtynėse iš eilės pralaimėjimo kartėlio neragavę Jurgeno Kloppo auklėtiniai „Premier“ lygos susitikime namuose 0:1 nusileido Londono „Fulham“ ir „Anfield“ tvirtovėje pralaimėjo jau šeštą kartą iš eilės.
Xherdano Shaqiri nusivylimas
Xherdano Shaqiri nusivylimas / „Scanpix“ nuotr.

Tokios ilgos serijos Liverpulio klubo istorijoje dar nėra buvę – ankstesnis antirekordas buvo keturi iš eilės pralaimėjimai namuose.

Slogi „raudonųjų“ serija prasidėjo sausio 21-ąją, kai J.Kloppo komanda nusileido „Burnley“. Po to „Liverpool“ krito ir prieš „Brighton“, „Manchester City“, Liverpulio „Everton“ bei Londono „Chelsea“ klubus.

Šįkart „Liverpool“ nesėkmę lėmė 45-ąją minutę pelnytas Mario Leminos įvartis.

Pralaimėjimų liūne skęstantis Liverpulio klubas su 43 taškais kol kas išlieka septintoje vietoje, bet įkandin jam sekančios Londono „Tottenham Hotspur“ ir Birmingamo „Aston Villa“ komandos yra sužaidusios mažiau rungtynių. Jei jos pasieks teigiamus rezultatus, „Liverpool“ nukris net į devintą poziciją.

Praėjusio sezono čempionus įveikęs „Fulham“ yra vienas autsaiderių – su 26 taškais Londono klubas užima tik 18-ąją vietą. Jei joje ir liktų sezonui pasibaigus, „Fulham“ iškristų į žemesnį „Championship“ divizioną.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius