Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lygoje pirmą įvartį karjeroje pelnė latvis Kasparas Gorkss

Sekmadienio vakarą Anglijos „Premier“ lygoje sužaisti du dešimtojo turo susitikimai, kuriuose užfiksuotos lygiosios identiškais rezultatais.
Kasparas Gorkss
Kasparas Gorkss (kairėje) su Latvijos rinktinės marškinėliais. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Reading FC

Pirmą kartą karjeroje įvartį „Premier“ lygoje įmušė „Reading“ atstovaujantis Latvijos futbolininkas Kasparas Gorkss, tačiau jo ekipa išvykoje 1:1 sužaidė su „Queens Park Rangers“ ir liko be pergalių.

Latvis gynėjas įvartį pelnė 16-ą mačo minutę, kuomet po kampinio nukreipė kamuolį į vartus. QPR ekipą 66-ą min. išgelbėjo Djibrilas Cisse.

Tiesas, latvis šiame sezone įmušė jau antrą kartą, tačiau pirmasis įvartis į tos pačios QPR vartus krito Anglijos taurės rungtynėse. „Reading“ klube latvis rungtyniauja nuo 2011-2012 m. sezono, į kurį tuomet persikėlė būtent iš QPR ekipos. 

Pernai „Reading“ iškopė į „Premier“ lygą, kurioje visuose dešimt mačų K.Gorkss kol kas žaidė po 90 minučių.

Antrame pagal pajėgumą „Anglijos“ futbolo čempionate („Championship“) latvis nuo 06-07 m. yra įmušęs 14 įvarčių ir atlikęs 4 rezultatyvius perdavimus.


Kitame mače „Liverpool“ klubas namuose 1:1 sužaidė su „Newcastle United“ ekipa. Svečių ekipa „Liverpool“ stadione nelaimi jau 18 metų iš eilės.

Pirmadienio vakarą vyks paskutinis dešimtojo turo susitikimas – žais „West Bromwich Albion“ ir „Southampton“ vienuolikės.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius