Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Premier“ lygos mačas Niukasle buvo sustabdytas: sirgaliui prireikė medikų pagalbos

Anglijos „Premier“ lygoje sekmadienį sužaistos dar dvi 8-ojo turo dvikovos. Dvikova Niukasle buvo kuriam laikui sustabdyta dėl nemalonaus incidento tribūnoje.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Premier lyga

Naujus savininkus turintis „Newcastle United“ 2:3 savo aikštėje nusileido Londono „Tottenham Hotspur“.

Pirmojo kėlinio pabaigoje teisėjas Andre Marrineris kuriam laikui buvo sustabdęs dvikovą, nes futbolininkai pradėjo rodyti į tribūną, kurioje skubios medikų pagalbos prireikė vienam iš aistruolių.

„Sirgaliaus, kuriam prireikė skubios medicininės pagalbos, būklė stabilizuota ir jis jau pakeliui į ligoninę“, – tviteryje rungtynių metu pranešė „Newcastle United“ klubas.

Galiausiai mačo arbitras nusprendė paskelbti pertrauką ir abi komandos išėjo į rūbinę. Po kurio laiko mačas buvo pratęstas ir „pentinai“ išsiveržė pergalę.

Nors šeimininkai po 2-ąją minutę Callumo Wilsono pelnyto įvarčio pirmavo, bet Tanguy Ndombele (17 min.) persvarą atstatė.

Tuomet iniciatyvos ėmėsi pagaliau prabilęs Harry Kane'as. Jis 22-ąją minutę meistriškai permetė kamuolį per varžovų vartininką, o baigiantis kėliniui atliko rezultatyvų perdavimą Sonui Heung-Minui.

83-ąją minutę šeimininkai liko dešimtyje, kai už antrą įspėjimą iš aikštės buvo išvarytas Jonjo Shelvey, tačiau po kelių minučių netgi sugebėjo sušvelninti rezultatą, kai Ericas Dieris nesėkmingai nukreipė kamuolį į savus vartus.

Kitame sekmadienio mače Liverpulio „Everton“ namuose 0:1 nusileido Londono „West Ham United“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius