-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Carlo Ancelotti galvos skausmas prieš Madrido derbį – žaidėjų traumos

Trečiadienį Ispanijos „Primera“ lygos rungtynėse susižeidę Madrido „Real“ futbolininkai, Sergio Ramosas ir Jamesas Rodriguezas, iš rikiuotės iškrito ilgam laikui. Jau šeštadienį Madride vyks derbis tarp „Atletico“ ir „Real“, o pastaroji neturės net kelių labai svarbių žaidėjų.
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti / AFP/„Scanpix“ nuotr.

S.Ramosas trečiadienio mače su „Sevilla“ pasitempė pakinklinę sausgyslę. Nors iš pradžių skelbta, kad be futbolo gynėjas bus kelias savaites, tačiau trauma pasirodė rimtesnė – ispanas nežais daugiau nei mėnesį.

Puolėjas J.Rodriguezas mače su „Sevilla“ susilaužė pirštą, jam prireikė operacijos, tad be futbolo kolumbietis bus mažiausiai du mėnesius.

Negana to, „Real“ gretose žaisti vis dar negali nepasveikęs saugas Luka Modričius ir kitas gynėjas Pepe. Neaiški situacija ir su krašto gynėju Marcelo.

Carlo Ancelotti daugiausiai galvos skausmo kels gynyba, kurios viduryje vietoje S.Ramoso ir Pepe išvysime Raphaelio Varane ir Nacho duetą. Treneris spaudos konferencijoje pareiškė pasitikėjimą savo futbolininkais.

Ispanijos čempionato lyderiai dabar gali dar labiau džiaugtis, kad lygos Drausmės komitetas pasigailėjo Cristiano Ronaldo ir nubaudė jį tik dviejų rungtynių diskvalifikacija už išpuolį prieš kelias savaites. Komandos lyderis mače su „Atletico“ jau žais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius