Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš mačą su „Sūduva“ škotų karvedys ramus: „Žinome, ko čia atvykome“

Glazgo „Celtic“ vyriausiasis treneris Brendanas Rodgersas prieš ketvirtadienio vakarą Marijampolėse įvyksiantį UEFA Europos lygos paskutinio atrankos etapo pirmąjį mačą spinduliuoja pasitikėjimu ir ramybe. Net keletą svarbių žaidėjų Škotijoje palikęs strategas savo sprendimą aiškina paprastai – rizikuoti šioje sezono stadijoje nėra prasmės, o Marijampolės „Sūduvą“ jo komanda privalo įveikti ir neįtempusi visų raumenų.
Brendanas Rodgersas
Brendanas Rodgersas / „Scanpix“ nuotr.

„Celtic“ komanda Suvalkijos sostinėje žais be Jacko Hendry. Jau anksčiau paskelbta, kad Glazge paliktos ir ryškiausios gynybos bei puolimo žvaigždės Dedryckas Boyata bei Odsonne'as Edouardas.

Užtat į vartus ketvirtadienio vakarą turėtų sugrįžti Craigas Gordonas – pagrindinis „Celtic“ vartininkas, kuris praleido savaitgalį vykusią Lygos taurės dvikovą su „Partick Thistle“.

„Esame tokioje sezono stadijoje, kad negalime net truputėlio rizikuoti žaidėjų sveikata, jei šie nepasirengę žaisti 100 proc.“, – savo sprendimą aiškina B.Rodgersas.

„Dedryckas nuo praėjusios savaitės turi problemų su nugara. Jei jis sako, kad negali žaisti, aš kito pasirinkimo neturiu, kaip tik leisti į aikštę tuos, kurie fiziškai yra pasirengę ir gali rungtyniauti. Man yra svarbūs visi komandos žaidėjai“, – kalbėjo treneris.

Marijampolėje nebus ir rezultatyviausio šį sezoną komandos žaidėjo O.Edouardo. Prancūzas šiemet per 7 mačus jau pasižymėjo 4 kartus ir buvo aštriausias B.Rodgerso ginklas.

„Jis dar atsigauna po smulkios traumos. Treniruotėse dirba puikiai, bet į rikiuotę sugrįš tik kitą savaitę. Savaitgalį skaudančia čiurna žaidė ir J.Hendry, tad ir jam leisime pailsėti“, – savo problemas vardijo Šiaurės Airijos specialistas.

Škotai pažymi, kad „Sūduva“ nebus lengvai perkandamas riešutas, ypač namuose, kur jau patiesė Nikosijos APOEL, bet savo jėga nė kiek neabejoja.

„Tiesiog privalome nekartoti klaidų, kurias darėme pastarosiose dvejose rungtynėse, kai nusileidome Atėnų AEK. Privalome pasiekti savo tikslą ir kitą savaitę būti Europos lygos grupių etape. Žinome, ko čia atvykome, tad turime būti susikaupę ir padaryti tai, ką privalome“, – kalbėjo „Celtic“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius