Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Protestuodami prieš nustekentą futbolą Bulgarijos sirgaliai geriausiu šalies futbolininku išrinko... premjerą Boiko Borisovą

Bulgarijos futbolo pasaulyje užgimė nauja žvaigždė – geriausiu šalies metų žaidėju išrinktas... ministras pirmininkas Boiko Borisovas.
D.Berbatovas ir B.Borisovas
D.Berbatovas ir B.Borisovas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bulgarija

Sirgalių balsavime politikas, retkarčiais užsivelkantis trečiosios lygos Bistricos „Vitosha“ marškinėlius, surinko 44% balsų bei aplenkė „Manchester United“ atstovaujantį Dimitarą Berbatovą (24%).

Puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis 52 metų B.Borisovas tokiu pripažinimu nesidžiaugė: „Tai buvo protesto balsavimas, kuris reiškia būtinybę reformuoti Bulgarijos futbolą, o ne tai, kad premjeras yra geriausias žaidėjas.“

Ir pridūrė: „Siūlau organizatoriams anuliuoti rezultatus arba perduoti prizą geriausiam jaunam futbolininkui.“

Bulgarijos futbolas pastaruoju metu išgyvena krizę: šalies rinktinė atrankos į Europos čempionatą varžybose surinko vos 5 taškus ir grupėje užėmė paskutinę vietą – tai blogiausias rezultatas per visą istoriją. Be to, nei vienas klubas nepateko į Čempionų ar Europos lygų grupių etapus.

Verta pažymėti, kad minėtuose rinkimuose atsisakė dalyvauti didelė dalis gerbėjų, o trečia vieta pagal 8 tūkstančių respondentų balsus teko mėgėjiškoje „Shipka Dragor“ komandoje žaidžiančiam Vasiliui Lukaevui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius