Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Breu ir M.Stankevičiaus konflikto detalės: vokietis lietuvius išvadino mikimauzais

Praėjusią savaitę skambiai nuvilnijęs konfliktas tarp Lietuvos futbolo federacijos techninio direktoriaus Reinholdo Breu ir šalies jaunimo (U21) rinktinę treniravusio Mariaus Stankevičiaus atsirito nauja banga. Vienas geriausių šalies futbolininkų duodamas interviu DELFI žurnalistui Mindaugui Augusčiui tikino, jog patyrė mobingą.
Marius Stankevičius ir Reinholdas Breu
Marius Stankevičius ir Reinholdas Breu / 15min koliažas

LFF vadovai praėjusią savaitę buvo priversti priimti skausmingą sprendimą.

Dviejų vyrų ginčas kilo per Lietuvos nacionalinės rinktinės rungtynes su Turkija LFF stadione, kurias mūsiškiai pralaimėjo net 0:6.

Anot M.Stankevičiaus per jas VIP tribūnoje sėdėjęs R.Breu stipriai kritikavo tiek jį, tiek visą mūsų šalies futbolą.

„Nevadinčiau to konfliktu – tiesiog direktorius mane užsipuolė kitų žmonių akivaizdoje. Tas pokalbis pakrypo tiek į mano asmeniškai, tiek į visos mūsų futbolo bendruomenės užgauliojimą – Sakė, kad esame niekam tikę, nemokame dirbti. Jo žodžiais, futbole visi esame mikimauzai. Tikrai ne pačios gražiausios replikos“, – DELFI cituojamas M.Stankevičius.

Jo teigimu, R.Breu neslepia noro vežti jaunus Lietuvos futbolininkus žaisti į užsienį.

„Vadinasi, jau ir taip sėdi ant dviejų kėdžių – rinktinės stratego bei techninio direktoriaus – ir dar nori užimti trečią: vežti žaidėjus į užsienį. Man atrodo, prieš tai jau turėjome tokių žmonių federacijoje, nuo kurių paskui visi norėjo išsivalyti. O dabar atvyko naujas žmogus, kuris nori daryti tą patį. Būtent to aš jo ir paklausiau, o tada jis man atrėžė, jog kels ultimatumą: arba jis, arba aš“, – teigė M.Stankevičius.

Priminsime, kad tarp R.Breu ir M.Stankevičiaus turėjęs pasirinkti LFF Vykdomasis komitetas nusprendė atsisveikinti su lietuviu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius