Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ dilema: G.Bale'as nėra pilnai pasirengęs Čempionų lygos finalui

Garethas Bale'as gali laimėti jau trečią savo karjeroje Čempionų lygos trofėjų, tačiau Madrido „Real“ futbolininkas neslepia, kad dar nėra pilnai atsigavęs po traumos.
Garethas Bale'as sugrįžo į futbolo aikštę po 3 mėnesių pertraukos
Garethas Bale'as sugrįžo į futbolo aikštę po 3 mėnesių pertraukos / „Scanpix“ nuotr.

Lapkritį kulkšnies traumą patyręs G.Bale'as teigia, kad vis dar nesijaučia galintis rungtyniauti pilna jėga ir greičiausiai finalą su Turino „Juventus“ pradės sėdėdamas ant suolo.

„Aš nesu pasirengęs 100 proc. Nežaidžiau šešias ar septynias savaites. Aš vis dar neatsigavau pilnai po operacijos. Jeigu mane pakvies startuoti, aš žaisiu nuo rungtynių pradžios. Tačiau ištverti 90 minučių bus sunku. Isco fantastiškai žaidžia šį sezoną, todėl aš priimsiu bet kokį trenerio sprendimą“, – atvirai kalbėjo futbolininkas.

27-erių G.Bale'as gimė Kardife – mieste, kuriame šeštadienį ir įvyks kova dėl Čempionų lygos. Neabejojama, kad velsietis aikštėje pasirodys, tik neaišku, kokiam laikui.

Zinedine'as Zidane'as greičiausiai nerizikuos ir starto sudėtyje įrašys Isco, kuris per 11 rungtynių įmušė net penkis įvarčius.

G.Bale'as su Madrido „Real“ ekipa Čempionų lygos čempionu jau tapo dukart.

„Aš visada įsivaizdavau ir svajojau, kad žaisiu Čempionų lygos finale, bet niekada nemaniau, kad tai bus mano gimtajame mieste. Tuomet mes net neturėjome tinkamo stadiono“, – apie papildomą motyvaciją kalbėjo žaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius