Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ gali parduoti Cristiano Ronaldo, kaina astronominė – 0,6 mlrd. litų

Cristiano Ronaldo gali dar kartą sumušti jam pačiam priklausantį brangiausio pasaulio futbolininko rekordą. Britų spauda trimituoja, jog Madrido „Real“ klubas yra pasiruošęs nustebinti pasaulį ir parduoti savo lyderį. Išpirkos suma astronominė – 150 mln. svarų sterlingų (apie 0,6 mlrd. litų).
Cristiano Ronaldo gali grįžti rungtyniauti į Angliją.
Cristiano Ronaldo gali grįžti rungtyniauti į Angliją. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „The Daily Mail“, C.Ronaldo rimtai susikivirčijo su „Real“ vyriausiuoju treneriu Jose Mourinho, todėl klubo prezidentas Florentino Perezas svarsto galimybę užsidirbti parduodant komandos lyderį „Manchester City“ ekipai.

Turtingų arabų valdomas „Manchester City“ yra vadinamas vieninteliu klubu pasaulyje, kuris galėtų ir norėtų sumokėti tokią įspūdingą pinigų sumą už vieną futbolininką.

Nors „Manchester City“ suskubo paneigti tokias kalbas, tačiau gerbiamas ispanų futbolo žurnalistas Guillemas Balague tvirtino turintis patikimos informacijos, jog derybos tarp klubų jau yra prasidėjusios. „C.Ronaldo istorija yra tiesa“, – „Sky Sports News“ teigė G.Balangue. Tiesa, žurnalistas skeptiškai vertino galimybę, kad C.Ronaldo šią vasarą paliks Madridą.

Apie „Real“ ir „Manchester City“ derybas penktadienį rašo ir kitas britų dienraštis „The Sun“. Jo teigimu, C.Ronaldo iš Mančesterio klubo reikalauja penkerių metų trukmės ir 300 tūkst. svarų sterlingų (apie 1,2 mln. litų) per savaitę vertės kontrakto.

26 metų C.Ronaldo į „Real“ klubą atvyko 2009-aisiais už iki šiol rekordinę 80 mln. svarų sterlingų išpirką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius