Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ lyderis Cristiano Ronaldo dėl nesėkmės kaltina teisėją

Po nesėkmės pirmajame Čempionų lygos pusfinalio mače Madrido „Real“ lyderis Cristiano Ronaldo sutiko, jog jo atstovaujama komanda nežaidė gerai, tačiau priminė, kad rezultatas buvo lygus, kol aikštelėje abi ekipos turėjo po vienodai futbolininkų.
Rungtynių akimirka
Cristiano Ronaldo „Real“ galimybių dar nenurašo. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Žaidžiant prieš „Barcelona“ istorija visada yra ta pati, – po mačo niršo C.Ronaldo. – Tai ketvirtas sezonas iš eilės, kai nutinka kažkas panašaus (varžovo pašalinimas iš aikštės, – aut. past.). Jose Mourinho yra teisus. Tiesiog prisiminkite, kas nutiko rungtynėse prieš „Arsenal“, „Chelsea“ ar „Inter“.

„Barcelona“ yra fantastiška ekipa, tačiau jie taip pat turi didžiulę įtaką aikštelėje ir už jos ribų“, – pridūrė C.Ronaldo.

Anot jo, „Real“ nepavyko parodyti savo geriausio futbolo, tačiau padėtis buvo kontroliuojama kol raudonoji kortelė nebuvo parodyta Pepe.

„Tiesa, jog nežaidėme gerai. Tačiau rezultatas vis dar buvo 0:0, kol žaidėme 11 prieš 11. Visko dar galėjo nutikti. Galėjome įmušti įvartį“, – svarstė C.Ronaldo.

Jis neslėpė, jog po pralaimėjimo namuose 0:2, pakeisti įvykių eigą atsakomosiose varžybose Barselonoje bus labai sunku, tačiau „Real“ galimybių nenurašė. „Dabar mūsų laukia labai sudėtinga užduotis“, – teigė „Real“ lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius