Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ pradeda naują apsipirkimą – Di Maria už 35 mln. eurų

Milžiniškas pinigų sumas žaidėjams praėjusią vasarą išleidęs ir tikslo laimėti UEFA Čempionų lygą neįgyvendinęs Madrido „Real“ futbolo klubas vėl ima pirkti žaidėjus. Anot Ispanijos spaudos, karališkojo klubo gretas vasarą papildys šiuo metu Lisabobos „Benfica“ ekipai atstovaujantis saugas Angelis Di Maria.
A.Di Maria šį sezoną buvo „Benfica“ lyderis
A.Di Maria šį sezoną buvo „Benfica“ lyderis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Spėjama, kad už 22 metų argentinietį „Real“ vadovai sumokėjo apie 35 mln. eurų. Įspūdingo dydžio kompensacija būtų naujas Portugalijos futbolo čempionato rekordas.

Nors oficialių pranešimų nėra, kalbas apie A.Di Marios perėjimą į „Real“ dar labiau pakurstė faktas, kad „Benfica“ vos prieš kelias dienas įsigijo krašto saugą Nicolą Gaitaną.

A.Di Maria, kuris į „Benfica“ ekipą atvyko 2007-aisiais už 8 mln. eurų, buvo patraukęs ne vieno garsaus Europos klubo dėmesį. Tokių kaip „Manchester United“, „Manchester City“, Londono „Chelsea“ ar „Barcelona“.

Ispanų spauda taip pat neabejoja, jog talentingas argentinietis yra tik pradžia naujo „Real“ apsipirkimo. Manoma, kad klubo prezidentas Florentino Perezas vasarą išleis apie 200 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius