Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ treneris Carlo Ancelotti: „Nenusipelnėme pralaimėjimo Valensijoje“

Sekmadienį nutrūkusi 22 pergalių oficialiose rungtynėse serija Valensijos „Mestalla“ stadione pernelyg nenuliūdino Madrido „Real“ vairininko Carlo Ancelotti. Tačiau italas nenorėjo sutikti su galutiniu dvikovos rezultatu. Pasak jo, lygiosios būtų buvęs teisingesnis rezultatas.
C.Ancelotti nenorėtų įsigyti Ispanijos futbolo žvaigždės
C.Ancelotti / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Dabartiniai UEFA Čempionų lygos laimėtojai gerai pradėjo susitikimą ir jau 14 minutę po Cristiano Ronaldo realizuoto 11 metrų baudinio išsiveržė į priekį. Nepaisant to šeimininkai nepasidavė ir antrajame kėlinyje pelnę du įvarčius bei atlaikę varžovų spaudimą mačo pabaigoje iškovojo pergalę.

„Žaidėme neblogas rungtynes ir nenusipelnėme pralaimėjimo. Tačiau futbole visko nutinka. Tai nesėkmė, su kuria turime susitaikyti, bet svarbu ir nepamiršti to, ką jau esame pasiekę. Sveikinu varžovus su pergale, jie kovojo tikrai aršiai. Tą patį darėme ir mes, bet šįkart buvo ne mūsų diena“, – po dvikovos žurnalistams pasakojo strategas.

Trečiadienį „Real“ laukia dar vienas rimtas išbandymas. Ispanijos Karaliaus taurės turnyre „karališkieji“ grumsis su jau sykį šiame sezone pralaimėjimą juo privertusia pajusti sostinės „Atletico“ komanda. C.Ancelotti tvirtina, kad tose rungtynėse nesiruošia taupyti savo lyderių, nors jau šeštadienį laukia nelengva akistata Ispanijos čempionate su Barselonos „Espanyol“.

„Mes galime pasiekti pergalę trečiadienį, tačiau tam prireiks pajėgiausios sudėties aikštėje. Fiziškai esame gerai pasiruošę. Sezonas ilgas, o mūsų padėtis visuose turnyruose gera. Greitai pamiršime šiandienos nesėkmę ir kovosime dėl pergalių ateinančiose dvikovose“, – patikino futbolo specialistas iš Italijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius