Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rinktinės rungtynėse „be žiūrovų“ – visas būrys LFF klerkų

Kol Valdo Urbono treniruojama nacionalinė rinktinė niekaip nesugeba atsiplėšti nuo dugno ir skaičiuoja vieną pralaimėjimą po kito, Lietuvos futbolo federacijos vadovai randa savų būdų, kaip kas kartą nustebinti futbolo visuomenę.
LFF vadovybė stebi rungtynes Lietuva-Kazachstanas
LFF vadovybė stebi rungtynes Lietuva-Kazachstanas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Praėjusį penktadienį vykusios UEFA Tautų lygos rungtynės Vilniaus LFF stadione tarp Lietuvos ir Kazachstano rinktinių nebuvo išimtis.

Stipriai aptrupėjusi rinktinė atrodė slogiai ir nusileido panašaus pajėgumo varžovui 0:2.

Mačas dėl koronaviruso grėsmės pagal UEFA griežtus reikalavimus buvo žaidžiamas tuščiame stadione, tačiau tai nesutrukdė visam būriui LFF vykdomojo komiteto narių pasinaudoti privilegijomis ir patogiai įsitaisyti viršutiniame stadiono tribūnų aukšte, kuriame įprastai renkasi VIP ir kviestiniai svečiai.

15min fotografo Žygimanto Gedvilos užfiksuotose nuotraukose matyti, kad dvikovą LFF stadione stebėjo ne tik LFF prezidentas Tomas Danilevičius ir generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius, tačiau ir viceprezidentai Arūnas Pukelis bei Vidmantas Butkevičius, Teisėjų asociacijos prezidentas Sergejus Sliva, Masinio futbolo asociacijos prezidentas Sergejus Slyva, A lygos vadovas Janas Nevoina, neseniai į Vykdomąjį komitetą priimtos Lietuvos vaikų ir jaunių ugdymo futbolo asociacijos (LVJUFA) vadovas Dainius Gudaitis.

Į VIP tribūną buvo įleista netgi ištikima Vilniaus „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės sirgalė Drąsuolė Bilevičiūtė, nuotraukose šmėžuoja ir dar dvi moterys.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./LFF vadovybė stebi rungtynes Lietuva–Kazachstanas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./LFF vadovybė stebi rungtynes Lietuva–Kazachstanas

Pagal neseniai UEFA patvirtintas taisykles pandemijos metu Tautų lygos rungtynėse komanda gali registruoti daugiausia dešimt oficialių delegacijos narių.

„Pagal UEFA reglamentą komandų oficialioms delegacijoms – prezidentui, generaliniam sekretoriui, techniniam direktoriui, vykdomojo komiteto nariams ir panašiai – buvo leidžiama stebėti rungtynes stadione. Bet delegacijoje turėjo būti ne daugiau kaip 10 žmonių. Rungtynių metu visas stadionas buvo suskirstytas į zonas ir šie svečiai galėjo stebėti rungtynes tik iš jiems skirtos tribūnos, su atskiru praėjimu ir negalėjo patekti į pirmą (griežčiausią) zoną. Pasiūlėme Vykdomojo komiteto nariams ir, kas tuo metu turėjo galimybę, atvyko į stadioną. Prieš rungtynes matėme, kad mūsų delegacijoje bus tik 9 nariai ir prie vartų pamatę ištikimą Lietuvos rinktinės sirgalę Drąsuolę, kuri nepraleidžia nė vienų rungtynių, nusprendėme pakviesti ir ją prisijungti stebėti rungtynių“, – 15min atsiųstame komentare teigė LFF generalinis sekretorius E.Stankevičius.

Priminsime, kad LFF vykdomąjį komitetą sudaro 20 narių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius