Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rungtynėse su Škotija ir Malta Lietuvos rinktinė sulauks V.Andriuškevičiaus pagalbos

Spalio 8 dieną Lietuvos rinktinė Glazge žais atrankos į 2018-ų metų Pasaulio futbolo čempionatą rungtynes su Škotijos rinktine, o po trijų dienų Vilniuje priims ir Maltos rinktinę. Nors iki rungtynių su škotais dar liko kiek mažiau nei dvi savaitės, Lietuvos rinktinės stovykloje jau yra gerų naujienų.
Vytautas Andriuškevičius
Vytautas Andriuškevičius / „Scanpix“/AP nuotr.

Rungtynes su Slovėnijos rinktine praleidęs ir Amerikoje likęs Vytautas Andriuškevičius yra pasiruošęs padėti rinktinei artėjančių rungtynių metu.

„Portland Timbers“ gynėjas šiuo metu gydosi sulūžusį šonkaulį, tačiau jau savaitgalį planuoja grįžti į aikštę. Spalio 2 dieną „Timbers“ MLS lygoje susikaus su „Colorado Rapids“ klubu, o kitos „medkirčių“ rungtynės vyks tik spalio 17 dieną, tad lietuvis galės atvykti į Lietuvą ir padėti savo šalies rinktinei.

Priminsime, kad į rinktinę rungtynėms su Slovėnija futbolininkas neatvyko pasitaręs su vyriausiuoju rinktinės treneriu Edgaru Jankausku, nes „Timbers“ klubas tuo metu žaidė svarbias rungtynes.

Apie tai, kad atvyks į rinktinę portalui futbolas.lt patvirtino ir pats futbolininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius