Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rusija prieš buvusį futbolo rinktinės trenerį ketina imtis teisinių veiksmų

Rusijos futbolo sąjunga (RFS) svarsto galimybę imtis teisinių priemonių prieš buvusį rinktinės trenerį Dicką Advocaatą, kuris esą pažeidė sutartį.
Dickas Advocaatas
Dickas Advocaatas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai trečiadienį pranešė sąjungos viceprezidentas Nikita Simonijanas.

„RFS sutartis su D. Advocaatu baigiasi liepos 15 dieną. Tačiau jis rinktinę paliko birželio 16-ąją, po pralaimėjimo Graikijai Europos futbolo čempionate, ir liepos 1-ąją jau pasirašė sutartį su „PSV Eindhoven“ klubu. Šie veiksmai pažeidžia jo galiojančią sutartį su RFS“, – kalbėjo N. Simonijanas, kurį cituoja naujienų agentūra AFP.

Jis pridūrė, kad D. Advocaato reikalavimas sumokėti jam už paskutinį sutarties mėnesį (skaičiuojama, kad suma gali siekti apie 300 tūkst. eurų), neturi pagrindo.

„Mes pakvietėme D. Advocaatą dalyvauti RFS susitikime ir išklausyti jo ataskaitos apie darbą su mūsų komanda. Tačiau baiminuosi, kad niekada daugiau jo nebepamatysime. Atrodo, kad tai tikras sutarties pažeidimas“, – teigė N. Simonijanas.

„Profesinės etikos pažeidimai mane liūdina daug labiau nei prieštaravimai jo sutarties teisinėms detalėms“, – pridūrė jis.

D. Advocaatas apie savo pasitraukimą pranešė dar prieš prasidedant EURO 2012, o jo vadovaujama rinktinė iš čempionato iškrito po pirmojo etapo. Dabar jis dirba „PSV Eindhoven“ klube.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius