-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos klubas susikirto su repo atlikėju dėl naujo stadiono

Rusijos futbolo komanda „Rostov“ turėtų žaisti rungtynes pasaulio čempionatui pastatytame naujame stadione, bet nerimauja, kad aikštė nukentės dėl repo koncerto.
Rostovo stadionas
Rostovo stadionas / „Scanpix“ nuotr.

Rostovo ekipa persikėlė į 45 tūkst. vietų „Rostov Arena“ po pasaulio pirmenybių ir greitai pradėjo džiaugtis išaugusiu žiūrovų skaičiumi.

Auditorija nuo 10 tūkst. sirgalių senajame stadione ūgtelėjo iki 30 tūkst. naujojoje arenoje.

Tačiau klubas jautriai reagavo, kai kilo konfliktas su naujojo stadiono operatoriais – šie nepasitarę numatė Rusijos repo atlikėjo Bastos koncertą rugsėjo 29 dieną.

Trečią vietą Rusijos pirmenybėse užimantis Rostovo klubas išplatino žinutę, kad komandai nebeteks rungtyniauti stadione.

Rostovo komanda baiminosi dėl vejos būklės, o Basta save pristatantis repo atlikėjas Vasilijus Vakulenka pareiškė, kad kai kurie klubo atstovai jo nemėgsta asmeniškai.

„Man norisi išgirsti vardus futbolininkų ir atstovų, kurie sako, kad pasirodymas gali atnešti žalą, sutrikdyti klubo veiklą ir plėtrą, taip pat lemti žaidėjų rezultatyvumą“, – piktinosi reperis.

Kiek vėliau futbolo klubo vadovas Artašesas Arutjiuniancas patikslino, kad labiau nerimaujama dėl artimiausių rungtynių, kurios turėtų vykti praėjus devynioms dienoms po koncerto.

„Koncertą organizuojančios kompanijos atstovai mus tikina, kad veja nenukentės, bet mus tikrai neramina galima jos būklė. Juo labiau, kad „Rostov Arena“ aikštėje jau pasirodė dėmės – tai rodo, kad dėl dangos jau yra tam tikrų problemų, susijusių su Pietų klimatu ir aukšta temperatūra. Koncertų rengimas gali tas problemas pagilinti“, – sakė „Rostov“ prezidentas.

Koncertai naujuose stadionuose yra dalis Rusijos vyriausybės planų, kuriais siekiama pateisinti milžiniškas sumas kainavusius statinius pasaulio futbolo pirmenybėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius