Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 23 /2015 09 24

Sensacija „Primeroje“ – „Barcelona“ patyrė triuškinančią nesėkmę prieš „Celta“

Ispanijos „Primera“ futbolo pirmenybėse trečiadienį vyko šešerios penktojo turo rungtynės. Tikra sensacija užfiksuota Vigo mieste, kur vietos „Celta“ net 4:1 įveikė čempionų titulą ginančią „Barcelona“. Katalonai po nesėkmės nusirito į ketvirtąją vietą, o „Celta“ taškais pavijo Madrido „Real“.
„Celta“ triumfas
„Celta“ triumfas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Barcos“ treneriui Luisui Enriquei ir vėl nepasisekė puikiai pasirodyti žaidžiant prieš savo buvusią komandą.

„Celta“ puikiai pradėjo rungtynes, neleido katalonams užvaldyti kamuolio kontrolės ir puikiai atakavo. 26 minutę Duranas Nolito puikiu smūgiu išvedė komandą į priekį, o 30 min. Iago Aspas labai gražiai permetė „Barcos“ vartininką Marcą-Andre Ter Stegeną.

Nolito įvartis

Du įvarčiai čempionų nepažadino ir tik prasidėjus antram kėliniui krito trečiasis. 56 min. tas pats I.Aspas individualiu reidu pralaužė visą katalonų gynybą ir nuginklavo vartininką.

80-ąją minutę Neymarui pagaliau pavyko sušvelninti rezultatą, tačiau džiaugtis teko neilgai. Po komandos draugo perdavimo baudos aikštelėje Johnas Guidetti vienas prieš vieną įveikė katalonų vartininką.

Johno Guidetti įvartis

Kitose svarbiose rungtynėse Madrido „Real“ klubas po dviejų Karimo Benzema įvarčių išvykoje 2:1 įveikė Bilbao „Athletic“ ir tapo „Primeros“ lyderiu.

K.Benzema pasižymėjo 19 ir 70 min., o 67 min. rezultatą buvo išlyginęs Sabinas. Tai buvo tik pirmasis Madrido klubo praleistas įvartis šių metų čempionate.

„Real“ ir „Celta“ klubai dabar turi po 13 taškų ir dalijasi pirmąją „Primeros“ poziciją. „Barcelona“ ir Madrido „Atletico“ turi po 12 taškų ir dalijas 3-4 vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius