Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sergio Ramosas dėl skaudaus „Real“ pralaimėjimo kaltino „skandalingą“ teisėją

Madrido „Real“ sekmadienio vakarą 0:2 namuose krito prieš San Sebastiano „Real Sociedad“, o po mačo „karališkosios“ komandos gynėjas Sergio Ramosas dėl nesėkmės kaltino teisėją.
Sergio Ramosas
Sergio Ramosas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Viniciaus Junioro kritimas baudos aikštelėje „Santiago Bernabeu“ stadione nebuvo įvertintas kaip baudinys, Lucas Vazquezas priešais save išvydo raudoną kortelę, o pirmąjį įvartį svečiai mušė nuo 11 metrų žymos jau 3-ąją mačo minutę.

„Teisėjas suvaidino rimtą vaidmenį. Visada gyniau VAR sistemą, tačiau ji turi būti tobulinama, nes tai, ką pamatėme šiandien, buvo skandalinga.

Visada gyniau VAR sistemą, tačiau ji turi būti tobulinama, nes tai, ką pamatėme šiandien, buvo skandalinga

Teisėjas galėjo skirti baudinį ir tada peržiūrėti epizodą. Po to, kai peržiūrėjome epizodą rūbinėje, viskas, ko prašome, yra teisingumas.

Kartais mes po rungtynių būname nubausti, tad manau, kad teisėjų komitetas turėtų imtis veiksmų. VAR yra gerai, tačiau reikia žinoti, kada sistemą panaudoti.

Esame motyvuoti kautis dėl „La Liga“ titulo, tačiau tai yra sunku, o tokie momentai viską tik dar labiau apsunkina. Kaip komandos kapitonas aš visad bandau padėti teisėjams, tačiau šiandienos teisėjavimas buvo skandalingas.

Lucaso Vazquezo išsiuntimas buvo žiaurus. Niekada anksčiau nesu matęs, kad žaidėjas būtų išmestas iš rungtynių už kažką panašaus, kai veiksmas vyksta aikštės viduryje, o aplink varžovą yra 3 „Real“ futbolininkai“, – pyko S.Ramosas.

Su 30 taškų Madrido „Real“ Ispanijos čempionate žengia 5-oje vietoje. Nuo lyderės „Barcelona“ ekipos sostinės klubą skiria 10 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius