Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šiaulių“ futbolininkas Robertas Vėževičius: „Tragedija, negalime su tokia sudėtimi būti tokioje vietoje“

„Šiauliai“ prieš Lietuvos futbolo A lygos sezoną buvo įvardijami kaip komanda, galinti patampyti favoritams nervus ir pakovoti dėl vietos pirmajame trejetuke. Tačiau gilioje krizėje atsidūrę šiauliečiai per paskutines 7 rungtynes iškovojo vos vieną tašką ir su 7 taškais nusmuko į 7 vietą.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Alfredo Pliadžio nuotr.

Paskutinėse rungtynėse „Šiauliai“ 1:2 pralaimėjo Gargždų „Bangai“, nors nuo 39 minutės žaidė turėdami vienu futbolininku aikštėje daugiau.

Pirmo kėlinio pabaigoje kilo incidentas, kai Serge Tatiefangas galva smūgiavo į varžovą. Tai nepraslydo teisėjui pro akis ir už nesportišką elgesį pastarasis buvo pašalintas iš aikštės.

Po rungtynių „Šiaulių“ komandos vyr. treneris Deivis Kančelskis kalbėjo: „Įmušėm tik vieną įvartį prieš mažumoje žaidusią komandą, o prasileidom 2, vadinasi, jie labiau norėjo, labiau stengėsi. Antrasis „Bangos“ įvartis tikrai gražus. Kažkas suklydo, atsirado erdvė mušti. Fantastiškas smūgis. Gynybos grandis sužaidė labai prastai, varžovams žaidžiant dešimtyje prasileidome įvartį. To negalima leisti žaidžiant daugumoje“.

Beje, su D.Kančelskiu po rungtynių sutartis buvo nutraukta. Jis tapo pirmuoju A lygos treneriu, netekusiu posto šiame sezone.

„Ištraukėme labai sunkią pergalę. Pirmi pelnėme įvartį. Visgi neapgalvotas Tatiefango poelgis aikštėje sujaukė visus planus. Likome mažumoje, teko žaisti gynybinį futbolą. Pastatėme „barikadą“ ir tai padėjo išlaikyti sausus vartus. Prie viso to vienos kontratakos metu pavyko pelnyti fantastišką įvartį ir išplėšti pergalę. Visa komanda sužaidė disciplinuotai, visi sužaidė savo pozicijose gana gerai. Negaliu išskirti nė vieno žaidėjo, visi sužaidė gerai. Šiek tiek padėjo pirmą kartą žaistos rungtynės ant žolės. Jausmas fantastiškas. Sėkminga rato pabaiga nuteikia optimistiškai, tikimės tęsti sėkmingus rezultatus. Grįžus į šį stadioną užpūsta nostalgija, visgi geriausi karjeros metai prabėgo būtent Šiauliuose, todėl yra ypatingas jausmas čia atvykti vėl“, – kalbėjo „Bangos“ vyr. treneris Vaidas Žutautas.

Mintimis pasidalijo ir „Šiaulių“ futbolininkas Robertas Vėževičius: „Labai sunku komentuoti. Toks rezultatas atrodo neįmanomas. Vienas prieš penkis įmuša įvartį, labai sunku komentuoti po tokių varžybų. Net nebežinome, ko trūksta, viskas susideda: ir psichologija, ir pačių tikėjimas sėkme. Mano įvartis tikrai neteikia džiaugsmo, nes jau po kelių minučių gavome antrąjį, tikrai nėra ko džiaugtis. Tragedija, negalime su tokia sudėtimi būti tokioje vietoje. Labai blogas rezultatas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius