Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skiriasi L.Kochanausko ir „Riterių“ keliai

Sunkią traumą antrojo „Optibet A lygos“ rato rungtynėse prieš Alytaus „Dainavą“ patyręs Lukas Kochanauskas ilgam iškrito iš rikiuotės. Šis nemalonus epizodas puolėjui reiškia antrąjį jo atsisveikinimą su „Riteriais“.
Lukas Kochanauskas
Lukas Kochanauskas / nuotr. fkriteriai.lt

„Žinodami Luko trauminę patirtį, aptarėme šį klausimą ir jį įrašėme į sutartį. Jis nuostabus, absoliučiai futbolui atsidavęs žaidėjas, žmogus, todėl tikrai apmaudu, kad turime pasinaudoti šiuo punktu ir atsisveikinti nepasibaigus sezonui. Dėkojame jam už indėlį ir linkime sveikatos“, – sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Dvikovos su „Dainava“ 35 sekundę L.Kochanauskas griuvo varžovų baudos aikštelėje. Prie jo atskubėję klubo gydytojai atsarginių suolui netrukus parodė, kad bus reikalingas keitimas. Diagnozė – peties išnirimas, kuriam sutvarkyti reikalinga operacija.

Per dvylika šio sezono rungtynių L.Kochanauskas pelnė du įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus. Klubas aktyviai ieško žaidėjų, galinčių užimti puolėjo vietą. Šiuo metu peržiūroje dalyvauja legionierius iš Nigerijos, artimiausiu metu yra numatyta priimti daugiau naujokų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius