Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: beviltiška Vokietija jau traukiasi į Vakarus

Penkioliktoje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – kaput Vokietijos rinktinei, Meksikos ir Pietų Korėjos amžinos draugystės paktas bei pasvarstymai apie kontrolinį Anglijos ir Belgijos mačą G grupėje.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Kaip pirmosiose dvejose, taip ir trečiosiose grupių etapo rungtynėse Vokietijos rinktinė atrodė beviltiškai. Ir nudegė: pralaimėjimas Pietų Korėjai nugrūdo vokiečius į F grupės dugną.

15min podkasto „Skrieja kamuolys“ komanda kalba apie apgailėtino vokiečių žaidimo priežastis, giria vis geriau žaidžiančius brazilus ir pareiškia netikinti, jog anglai ir belgai šį vakarą rinksis varžovą aštuntfinalyje.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: beviltiška Vokietija jau traukiasi į Vakarus

Studijoje – 15min sporto žurnalistė Dovilė Šeduikytė, „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, komikas Paulius Ambrazevičius ir Gintaras Radauskas. Marius Bagdonas, kaip ir Vokietijos rinktinė, traukiasi į Vakarus ir ketvirtadienį pasiekė Kaliningradą.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pasaulio čempionato rungtynių dieną ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“ ir „Spotify“.

„Skrieja kamuolys“ rengėjai yra įkūrę pasaulio čempionato „Fantasy“ lygą. Jos kodas: 6AHRWAOL. Prisijunkite (čia), suburkite komandą – pasivaržysime. Prizas nugalėtojui – oficialus čempionato kamuolys „adidas“ „Telstar 18“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius