-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“: LFF Supertaurė, Čempionų lyga, Kepa, M.Sarri ir M.Bagdono „gynybinė!“

Savaitinėje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie LFF Supertaurę (nuo 2:30), apie UEFA Čempionų lygą (nuo 23:54), apie nulius Mančesteryje (nuo 40:13), apie Kepos ir Maurizio Sarri santykius (nuo 51:55). Taip pat – Mariaus Badgono dešimt kartų pakartojamas žodis „gynybinė!“
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Marijampolės „Sūduva“ antrus metus iš eilės laimėjo LFF Supertaurę – 2:0 įveiktas Vilniaus „Žalgiris“. Ar Lietuvos čempionai apgins ir A lygos nugalėtojų titulą?

Apie tai ir ne tik šį pirmadienį diskutuoja 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ kolektyvas. Taip pat kalbama apie susitikimus UEFA Čempionų lygoje, apie nulines lygiąsias „Old Trafford“, apie komediją Anglijos „Carabao“ taurės finale, o M.Bagdonas pasisako apie žaidimą ranka.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: LFF Supertaurė, Čempionų lyga, Kepa, M.Sarri ir M.Bagdono „gynybinė!“

Komanda – „TV Play“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, Paulius Ambrazevičius ir 15min žurnalistai M.Bagdonas bei Gintaras Radauskas.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pirmadienį ieškokite portale 15min, taip pat – programėlėje „15min Klausyk“, platformose „Podbean“, „iTunes“, ir „Spotify“. Podkastas turi ir puslapį feisbuke – prenumeruokite mus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius