Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skrieja kamuolys“ specialus epizodas: itin atviras pokalbis su „Žalgirio“ vadove V.Venslovaitiene

Džiugi žinia lietuviško futbolo gerbėjams – populiariausias futbolo podkastas Lietuvoje „Skrieja kamuolys“ nuo šiol turės ir specialią laidą, skirtą Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubui. „Skrieja kamuolys. „Žalgiris“ pirmajame podkaste išgirsite išskirtinį pokalbį su klubo vykdančiąja direktore Vilma Venslovaitiene. 
Podkasto „Skrieja kamuolys“ specialus epizodas
Podkasto „Skrieja kamuolys“ specialus epizodas / 15min nuotr.

„Labai džiaugiuosi kartu su mūsų draugais 15min pristatydamas pirmąjį „Skrieja kamuolys. „Žalgiris“ epizodą. Podkastai Lietuvoje sparčiai populiarėja, o „Skrieja kamuolys“ yra šio žanro pradininkai Lietuvoje ir jau turi nemažą būrį nuolatinių klausytojų. Tikiuosi, kad „Žalgirio“ epizodai bus įdomūs ne tik klubo gerbėjams bet ir visiems, kuriems rūpi lietuviškas futbolas“, – kalbėjo šių specialių epizodų vedėjas Paulius Jakelis.

Šiuose „Žalgiriui“ skirtuose epizoduose galėsite išgirsti įdomius pokalbius su klubo žaidėjais, administracijos darbuotojais, gerbėjais ir futbolo apžvalgininkais. Pirmieji sužinosite dar negirdėtas istorijas iš klubo virtuvės.

Pirmajame „Skrieja kamuolys. Žalgiris“ epizode – itin atviras pokalbis su klubo vykdančiąja direktore Vilma Venslovaitiene, kuri yra vienintelė futbolo klubo vadovė moteris Lietuvos čempionate.

„Žalgirio“ vadovė ne tik atskleis dar negirdėtas istorijas iš klubo užkulisių, bet ir atvirai pasakos apie klube vykstančias permainas, neįtikėtinus karjeros išbandymus, beprotišką tarpsezonį ir netikėtas permainas trenerių štabe. Šis pokalbis su V.Venslovaitiene bus kitoks nei visi, kuriuos esate girdėję iki šiol.

„Simboliška, kad „Skrieja kamuolys“ podkastuose visada grojo kultine daina tapęs „Vaivorykštė“ kūrinys „Skrieja kamuolys“ skirtas Vilniaus „Žalgiriui“. Tai sena, tačiau visiems žinoma daina. Matyt, buvo lemta, kad šis podkastas turėtų ir „Žalgiriui“ skirtą epizodą. Gerai, kad prisimenamos futbolo tradicijos ir vystoma futbolo kultūra“, – teigė P.Jakelis.

Specialus „Žalgirio“ futbolo klubui skirtas epizodas nuo šiol kartą ar du per mėnesį pasirodys penktadieniais.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ galima klausytis portale 15min, platformose „Spotify“, „iTunes“ ir „Podbean“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius