Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šmaikštūs sveikinimai: visi L.Messi įvarčius praleidę vartininkai sulaukė netikėtų dovanų

„Barcelona“ žvaigždė Lionelis Messi šią savaitę tapo daugiausiai įvarčių viename klube pelniusiu žaidėju per futbolo istoriją, o „Budweiser“ alaus kompanija nusprendė šią proga pažymėti šmaikščiai.
Iš kairės: Kepa Arrizabalaga, Gianluigi Buffonas, Janas Oblakas
Iš kairės: Kepa Arrizabalaga, Gianluigi Buffonas, Janas Oblakas / Instagram ir Twitter nuotr.

L.Messi antradienį pasižymėjo mače prieš „Valladolid“ ir su „Barca“ apranga pelnė jau 644-ąjį įvartį, aplenkdamas legendinį Pele, kuris „Santos“ klube įmušė 643 kartus.

Jungtinių Valstijų alaus gamintojas nusprendė šią progą pažymėti nusiųsdamas po išskirtinę dovaną kiekvienam L.Messi įvartį praleidusiam vartininkui.

Šie gavo tiek alaus butelių, kiek įvarčių jiems kliuvo nuo argentiniečio, o ant kiekvieno butelio buvo užrašytas skaičius, žymintis, kelintas tai buvo L.Messi įvartis „Barcelona“ komandoje.

Tarp vartininkų, kurie gavo proginius butelius, atsidūrė ir žymiausi pasaulyje vartų sargai – Turino „Juventus“ veteranas Gianluigi Buffonas, Madrido „Atletico“ slovėnas Janas Oblakas ir kiti.

„Budweiser“, ačiū už alų. Priimsiu tai kaip komplimentą. Turėjome puikių dvikovų per daugelį metų. Sveikinu Lionelį Messi su pagerintu rekordu! Tai išties įspūdingas pasiekimas“, – su šypsena netikėtas dovanas priėmė G.Buffonas.

Kadrais su gautais buteliais dalinosi ir L.Messi sveikino ir daugiau vartininkų – J.Oblakas, Kepa Arrizabalaga ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius