Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Spalvingiausios 2015 metų futbolo citatos

2015 metams artėjant į pabaigą, EuroFootball.lt pateikia spalvingiausias 2015 metų futbolo pasaulio citatas.
Arvydas Novikovas
Arvydas Novikovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tebūnie, Agness Landau. Svarbu, kad ne tas, kuris yra dabar“, – Marijonas Mikutavičius, paprašytas įvardinti, ką jis norėtų matyti LFF prezidento poste.

„Ar tenkina tokia pergalė? Taip, žinoma. Trys taškai yra trys taškai. Man nesvarbu, kaip laimėti – galima ir šlykščiai, negražiai. Svarbu laimėjome. Mes žaidžiame dėl savęs“, – Lietuvos rinktinės krašto puolėjas Arvydas Novikovas po pergalės prieš San Mariną. Vėliau jis tikino buvęs klaidingai suprastas.

„Mano kaltė, kad per paskutinius 3-4 savo prezidentavimo metus šitiems nusikaltėliams sukūriau nerealias sąlygas nieko nedarant gauti po 5 mln. eurų, gėda, neturiu žodžių“, – buvęs LFF prezidentas Liutauras Varanavičius po Lietuvos rinktinės pralaimėjimo Maltos rinktinei.

„Jauni futbolininkai Lietuvoje neturi jokių perspektyvų“, – Julius Kvedaras apie Lietuvos futbolo ateitį.

„Sovietmetyje ir aš turėjau batų bei degtinės fabrikėlį – tai nebuvo paslaptis. Kas tokio bizniuko neturėjo Kaune“, – ištrauka iš Juliaus Kvedaro oficialios kalbos Lietuvos futbolo sezono uždarymo ceremonijoje.

„Ateis laikas ir ką futbolo bendruomenė norės, tą ir išsirinks“, – Julius Kvedaras, kalbėdamas apie būsimus LFF prezidento rinkimus.

„Pirmoje rungtynių pusėje mes žaidėme kaip Queens Park Raisins. O tai nėra gerai“, –  Louisas van Gaalas po rungtynių su „Queens Park Rangers“ ekipa.

„Gintis yra lengva“, – Arsenas Wengeras, paprašytas pakomentuoti „Chelsea“ taktiką.

„Nuobodu yra būti dešimt metų be titulo“, – prieš rungtynes su „Arsenal“, Jose Mourinho atsakymas į pateiktą kritiką dėl nuobodaus „Chelsea“ žaidimo stiliaus.

Tebūnie, Agness Landau. Svarbu, kad ne tas, kuris yra dabar.

„Jaučiausi lyg apsuptas daugybės kūdikių“, – Zlatanas Ibrahimovičius apie savo varžovus po pergalingos dvikovos Čempionų lygoje prieš „Chelsea“.

„Taip, kodėl jis turėtų nežaisti? Juk ne jis gimdė. Nebent jis kūdikį dabar maitina krūtimi, kitu atveju jis žais“, – Airijos rinktinės trenerio asistentas Roy`us Keenas, paklaustas, ar vaiko gimimas nesutrukdys Robbie Keane`ui pasirodyti aikštėje.

„Aš pozityvus vyrukas. Vis dar manau, jog esu geriausias treneris „Premier“ lygoje“, – Johnas Carveris, apie savo darbą „Newcastle“ ekipoje. Per dvidešimt susitikimų, kai jis vadovavo „Newcastle United“ klubui, komanda iškovojo vos tris pergales.

„Aš nenoriu būti suprastas, kaip dvidešimtmetis, kuris tenori pinigų. Aš noriu būti matomas kaip dvidešimtmetis, kuris mėgsta žaisti futbolą ir daro viską komandos labui“, – Raheemas Sterlingas, apie savo ateitį „Liverpool“ klube. Po kelių dienų jis persikėlė į „Manchester City“ ekipą.

„Aš esu visų prezidentas“, – Seppas Blatteris, apie savo pareigas.

Taip, kodėl jis turėtų nežaisti? Juk ne jis gimdė. Nebent jis kūdikį dabar maitina krūtimi, kitu atveju jis žais.

„Aš niekur neišvyksiu. Aš lieku ekipoje ir nekantrauju pradėti naująjį sezoną šiame nuostabiame klube“, – Fabianas Delphas sakė savo pranešime „Aston Villa“ svetainei. Po šešių dienų jis persikėlė į „Manchester City“ klubą.

„Madrido „Real“ yra trečia ekipa, kurios vairą Rafa perima po Jose Mourinho. Mes sutvarkome jo paliktą netvarką!“ – Rafaelio Benitezo žmona teigė po jos vyro prisijungimo prie „Real“ ekipos.

„Fanai kiekvieną savaitę skanduoja: „Louiso van Gaalo armija!“, – L.van Gaalo atsakas į klausimą, ar sirgaliai jį vis dar palaiko.

„Aš nevadinsiu savęs niekuo. Aš normalus vyrukas iš Black Foresto. Mano mama dabar žiūri šią spaudos konferenciją namie. Jei norite mane kaip nors vadinti, vadinkite normaliuoju. Aš buvau vidutinis žaidėjas, kuris tapo specialaus klubo Vokietijoje treneriu“, – Jurgenas Kloppas, savo pirmojoje spaudos konferencijoje „Liverpool“ klube.

„Neturiu ką pasakyti“, – Jose Mourinho rėžė po pralaimėjimo „Liverpool“ ekipai spalio mėnesį.

„Jūs kalbate apie FIFA? Man nerūpi FIFA ir Kataras. Velniop tai. Jūs norit, kad kalbėčiau apie produktą ar FIFA?“ – Cristiano Ronaldo, paklaustas apie tai, ką mano apie FIFA.

„Jaučiuosi jų išduotas, nes visas mano darbas nuėjo perniek“, – Jose Mourinho, apie „Chelsea“ žaidėjus po pralaimėjimo „Leicester City“ ekipai, vos keletą dienų prieš jo atleidimą.

„Visą praėjusį sezoną aš atlikau fenomenalų darbą ir atvedžiau žaidėjus į tokį lygį, kuris buvo daug didesnis nei yra iš tikrųjų“,  Jose Mourinho, apie „Chelsea“ triumfą 2014-2015 metų „Premier“ lygoje.

„Aš dar sugrįšiu“, – Seppas Blatteris, po paskelbtos aštuonerių metų diskvalifikacijos.

„Ar kas nors šiame kambaryje nenorėtų manęs atsiprašyti? Tai yra tai, ką aš galvoju. Pagal jus, aš jau buvau atleistas. Ar jūs galvojate, jog dabar noriu bendrauti su žurnalistais? Aš čia tik dėl „Premier“ lygos taisyklių. Aš turiu su jumis kalbėtis. Linksmų Kalėdų. Pasidžiaukite vynu ir mėsos pyragu. Viso gero“, – L.van Gaalas, spaudos konferencijoje prieš susitikimą su „Stoke City“.

„Ne visada yra taip, kad trenerio paslaugų atsisako vadovybė. Galiu pasitraukti ir pats“, – L.van Gaalas po pralaimėjimo „Stoke City“ ekipai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius