Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Sūduvos“ antausį patyręs Kipro klubas šoke: „Pralaimėjome silpnesnei komandai“

Nikosijos APOEL bando susitaikyti su pralaimėjimu Čempionų lygos atrankos varžybose, kur populiariausią Kipro komandą eliminavo Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai.
APOEL – „Sūduva“
APOEL – „Sūduva“ / Sauliaus Čirbos nuotr.

APOEL buvo įpratinęs savo sirgalius prie sėkmingesnių startų tarptautiniuose turnyruose.

Prieš šešerius metus klubas buvo pasiekęs Čempionų lygos ketvirtfinalį ir kelis sezonus (tarp jų ir pernai) žaidė elitinio turnyro grupės varžybose, bet šįkart pirmajame etape jam kelią užtvėrė „Sūduva“.

Lietuvos čempionai įveikė Kipro klubą Marijampolėje 3:1 ir laimėjo dvejų mačų seriją, atsakomosiose rungtynėse Nikosijoje antradienį nusileidę 0:1.

VIDEO: ΑΠΟΕΛ - SUDUVA 17-7-2018

„Mes nepateisinome lūkesčių. Turime prisiimti atsakomybę. Pralaimėjome tikrai silpnesnei komandai. Pirmą kartą toks jausmas, tai didelė nesėkmė klubui. Neturiu nieko daugiau pasakyti“, – ieškojo žodžių APOEL gynėjas Giorgios Efraimas.

Pagal biudžetą ženkliai varžovams nusileidęs Marijampolės klubas antradienį sėkmingai gynėsi nuo varžovų atakų šuorų, nors pirmą įvartį praleido pakankamai anksti – 20-ąją minutę.

„Antrasis įvartis taip ir neatėjo“, – straipsnį apie atsakomąsias rungtynes pavadino Kipro portalas 24sports.com.cy.

Sauliaus Čirbos nuotr./APOEL – „Sūduva“
Sauliaus Čirbos nuotr./APOEL – „Sūduva“

„Akivaizdu, kad atranka buvo pralaimėta per pirmojo mačo 20 minučių, – 24sports.com priminė rungtynes Marijampolėje, kur „Sūduvos“ puolėjas iš Nyderlandų Antilų salų Rigino Cicilia trimis įvarčiais šokiravo Kipro ekipą. – APOEL sumokėjo už klaidas pirmajame mače.

APOEL išleido daug pinigų šiam sezonui, bet mes išvydome, kad pinigai, patirtis ir net dinamiškas žaidimas namuose neapsaugojo nuo neigiamo rezultato.“

APOEL išleido daug pinigų šiam sezonui, bet išvydome, kad pinigai, patirtis ir net dinamiškas žaidimas namuose neapsaugojo nuo neigiamo rezultato.

Savo nusivylimo neslėpė ir APOEL treneris iš Portugalijos Bruno Baltazaras.

„Esame labai nusivylę, – pabrėžė B.Baltazaras. – Žinojome, kad po apmaudžių pirmųjų rungtynių turėsime reaguoti ir įrodyti, kad tada buvo bloga diena. Žaidėjai laikėsi plano ir padarė viską, kad pakeistų rezultatą. Mes pradėjome rungtynes dinamiškai, aktyviai judėjome be kamuolio. Įmušėme anksti ir tai suteikė pasitikėjimo.

Tačiau „Sūduva“ labai gerai gynėsi. Mes turėjome žaisti dar geriau. Turėjome progų, bet toks yra futbolas. Žinoma, nuotaika persirengimo kambaryje buvo baisi. Mums pritrūko labai svarbaus įvarčio.

APOEL norėjo žaisti Čempionų lygos grupės varžybose, kaip buvo anksčiau, bet nepavyko. Turėsime tęsti sezoną Europos lygoje.“

Sauliaus Čirbos nuotr./APOEL – „Sūduva“
Sauliaus Čirbos nuotr./APOEL – „Sūduva“

APOEL iškrito į Europos lygos atrankos kovas, o „Sūduva“ tęs žygį Čempionų lygoje.

Antrajame atrankos etape Marijampolės klubo varžovas bus Belgrado „Crvena zvezda“ klubas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius