-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sūduvos“ kapitonas norėtų bulgarams atkeršyti už „Žalgirį“

Algis Jankauskas jau rado žinutę telefone su palinkėjimu įveikti Razgrado „Ludogorec“ ir taip atsilyginti Bulgarijos čempionams už „Žalgirį“. Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai turės tokią progą, nes burtai penktadienį lėmė, jog ketvirtajame Europos lygos etape teks žaisti su šiemet Lietuvoje jau viešėjusia komanda.
Algis Jankauskas
Algis Jankauskas / Evaldo Šemioto nuotr.

Čempionų lygos atrankos antrajame etape Vilniaus „Žalgirį“ pagal dvejų rungtynių rezultatus eliminavęs Bulgarijos klubas iškrito kitame etape ir nusileido į Europos lygą, kurioje jau tris barjerus peršoko „Sūduva“.

„Būtų gerai atkeršyti už „Žalgirį“. Būtų dvigubas saldumas“, – sakė „Sūduvos“ kapitonas Algis Jankauskas.

Pats anksčiau net šešis sezonus rungtyniavęs „Žalgirio“ gretose gynėjas teigė prieš mėnesį sirgęs už Vilniaus klubą, kai jis namie 2:1 įveikė „Ludogorec“, bet pralaimėjo Razgrade 1:4.

„Tris kėlinius „Žalgiris“ žaidė apylygiai, tik ketvirtą kėlinį visiškai nusileido, – iškart abiejų rungtynių kėlinius vertino A.Jankauskas. – Manau, kad mums reikia pasirengti ir kovoti. Bus sunku.“

„Sūduvos“ futbolininkas pripažino, kad giliai širdyje tikėjosi, jog burtai atsiųs kitą varžovą – labiausiai jam norėjosi išmėginti jėgas su Borisovo BATE, nes jautė, jog žaidžiant su šiuo Baltarusijos klubu praeiti paskutinį Europos lygos atrankos etapą ir įšokti į grupės varžybas vilčių būtų daugiau.

Evaldo Šemioto nuotr./Vladimiras Čeburinas
Evaldo Šemioto nuotr./Vladimiras Čeburinas

„Reikia gerai išanalizuoti varžovą, nustatyti silpnąsias ir stipriąsias varžovų puses ir taip pastatyti savo žaidimą. Juo labiau kad pirmas mačas bus išvykoje“, – planavo „Sūduvos“ treneris iš Kazachstano Vladimiras Čeburinas.

Jis priminė, kad nuo šiol rengtis rungtynėms bus sunkiau – pertrauka A lygoje baigėsi ir „Sūduvai“ reikės derinti Lietuvos čempionato bei Europos lygos rungtynes.

„Bus dideli krūviai, tačiau tai ir šventė – reikia ją garbingai praeiti“, – sakė A.Čeburinas.

Pirmosios „Ludogorets“ – „Sūduvos“ rungtynės turėtų vykti rugpjūčio 17 dieną Razgrade, po savaitės komandos susitiks Marijampolėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius