-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sūduvos“ kietą stuburą galiausiai perlaužęs S.Rebrovas: „Reikėjo ir sėkmės“

Budapešto „Ferencvaroš“ ekipą treniruojantis Sergejus Rebrovas ketvirtadienio vakarą vaikščiojo peilio ašmenimis, tačiau galiausiai jo auklėtiniai 4:2 sugebėjo pranokti Marijampolės „Sūduvą“ ir nugvelbti kelialapį į Europos lygos pagrindines varžybas.
Sergejus Rebrovas
Sergejus Rebrovas / „Scanpix“ nuotr.

Po mačo legendinis ukrainietis dėkojo savo vyrams, kurie sugebėjo pranokti labai kietą ir stiprų oponentą.

„Labai džiaugiuosi savo vyrais, kurie du kartus šiose rungtynėse buvo priversti taisyti situaciją, bet parodė tvirtą charakterį. Mane džiugino, kokie buvome stiprūs tiek psichologiškai, tiek fiziškai, nes žaidėme prieš labai gerą komandą, su kuria kovoti ypač sunku. Reikėjo ir sėkmės, o ji taip pat buvo mūsų pusėje“, – po mačo pastebėjo S.Rebrovas.

Ukrainietis taip pat padėkojo komandą gausiai ir puikiai palaikiusiems aistruoliams, kurie Budapešto 9-ajame rajone ketvirtadienio vakarą sukūrė ypatingą atmosferą.

„Žinau, kad žmonės šios akimirkos laukė 15 metų. Tai nuostabus jausmas ir didžiulis pasiekimas. Manau, nusipelnėme čia būti ir dabar su nekantrumu lauksime burtų. Kad ir kokie oponentai mums teks, mes būsime pasirengę“, – neabejojo S.Rebrovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius