Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sukčiai bando pasinaudoti Lietuvoje diegiamos „Anderlecht“ sistemos vardu

Oficialūs Briuseio „Anderlecht“ futbolo akademijos atstovai išplatino pranešimą, kuriame perspėja visas futbolo organizacijas nepasitikėti „Anderlecht“ vardu siūlomas išlygas siekiant patekti į minėtos organizacijos elitinę futbolo akademiją.
Patrick De Wilde
Patrickas De Wilde / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ atsirado falsifikuotas „Anderlecht“ futbolo akademijos puslapis, kurio įkūrėjai už finansinę paramą žada suteikti registraciją „Anderlecht“ futbolo akademijoje. „Anderlecht“ komandos atstovai jau gavo keletą nuo sukčių nukentėjusių žmonių pranešimus bei pradėjo aiškintis susidariusią situaciją. Į panašią situaciją yra patekusi ir vieno Lietuvos jaunojo futbolininko šeima.

LFF techninio departamento vadybininkas Lukas Artimavičius pabrėžė, kad patekimas į pasaulinio lygio futbolo akademiją už tam tikrą mokestį nėra įmanomas.

„Kadangi „Anderlecht“ vardas Lietuvoje dabar yra labai populiarus, nenuostabu, kad atsirado ten patekti norinčių jaunuolių. Ieškant kelių ir galimybių tapti „Anderlecht“ projekto dalimi, galima atrasti įvarių internetinių puslapių bei nuorodų su galimai suteikiama pagalba ar rekomendacija už tam tikrą piniginį atlygį. Norėčiau paprašyti tokiais šaltiniais nepasitikėti, nes patekimas į pasaulinio lygio akademiją už tam tikrą mokestį tikrai nėra įmanomas“, - teigia LFF atstovas.

Lietuvoje „Anderlecht“ programoje dalyvauja 18 futbolo akademijų, kurias aktyviai prižiūri ir kuruoja Lietuvos futbolo federacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius