Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

T.Danilevičius apie Europos lygos finalą: „Tikiuosi „Arsenal“ pergalės“

Trečiadienio vakarą Azerbaidžano sostinėje Baku bus sužaistas Europos lygos finalas, kuriame ietis sukryžiuos dvi Londono komandos – „Arsenal“ ir „Chelsea“. Prieš šią akistatą UEFA svetainė pakalbino Lietuvos futbolo federacijos prezidentą Tomą Danilevičių. LFF vadovas neslėpė, jog finale palaikys „Arsenal“ – komandą, kurios marškinėlius pats yra vilkėjęs.
Tomas Danilevičius
Tomas Danilevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Londone praleidau geriausius savo karjeros metus, taigi finale nebūsiu abejingas. Tikiuosi, jog „Arsenal“ laimės šį titulą ir sirgaliams padovanos nuostabų futbolo spektaklį. Manau, jog komandų šansai yra lygūs, o favoritų finaluose nebūna“, – kalbėjo T.Danilevičius.

Anot lietuvio, „Arsenal“ klube pakeisti ilgalaikį strategą Arseną Wengerą Unai Emery buvo labai sunki užduotis, tačiau ispanas su šia užduotimi tvarkosi neblogai.

„Manau, jog šis titulas galėtų galėtų būti didelis postūmis į priekį, ypač žinant, kad pastaruoju metu komanda dėl titulų Anglijoje nekovojo“, – teigė T.Danilevičius.

Jis taip pat neslėpė, kad neblogai pažįsta ir „Chelsea“ strategą Maurizio Sarri, dar nuo tų laikų, kai žaidė Italijoje.

„Jis yra nepaprastai kruopštus, beveik iki maniakiško laipsnio, taktine prasme rungtynėms pasiruošia labai gerai“, – teigė LFF prezidentas.

T.Danilevičius taip pat išskyrė didžiulį „Chelsea“ puolimo potencialą, o tokie žaidėjai kaip Edenas Hazardas ir Olivier Giroud, jo nuomone, gali turėti ypač didelę reikšmę, nes yra žaidę pasaulio čempionato vėlyvose stadijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius