-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Taisyklės Italijoje verčia „Inter“ ieškoti Ch.Eriksenui kitos komandos

Po vos tragedija nesibaigusio įvykio per Europos čempionatą Christianas Eriksenas vis dar nežaidžia futbolo. Panašu, kad jei ir grįš į aikštę, danas jau atstovaus ne Italijos klubui, kaip iki šiol.
Christianas Eriksenas
Christianas Eriksenas / „Scanpix“ nuotr.

Birželį širdies smūgį „Euro 2020“ susitikime patyręs saugas oficialiai vis dar yra Milano „Inter“ komandos narys, bet norėdamas grįžti į futbolą Ch.Eriksenas tą turės padaryti su kitos šalies ekipos apranga.

„Inter“ patvirtino, jog ketina parduoti Danijos futbolininką dėl Italijoje galiojančių taisyklių, draudžiančių profesionaliai rungtyniauti žaidėjams su įmontuotais defibriliatoriais – širdies ritmo palaikymo prietaisais.

Pranešama, kad Ch.Eriksenas gali sugrįžti į buvusias savo komandas Amsterdamo „Ajax“ arba Londono „Tottenham Hotspur“. Taip pat dano pavardė minima ganduose apie Madrido „Real“ klubą.

29-erių futbolininkas laikomas vienu geriausių visų laikų Danijos žaidėjų. Per 109 rungtynes Danijos rinktinėje jis įmušė jau 36 įvarčius.

„Scanpix“ nuotr./Christianas Eriksenas
„Scanpix“ nuotr./Christianas Eriksenas

Bet saugo karjera pakibo ant plauko birželio 12 dieną, kai Ch.Eriksenas netikėtai sukniubo aikštėje ir tik medikų dėka sugebėjo išgyventi po širdies smūgio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius