Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Titulas tolsta: L.Messi įmušė 700-ąjį karjeros įvartį, bet „Barcelona“ nepalaužė „Atletico“

Ispanijos „La Liga“ 33-ojo turo puošmena antradienio vėlų vakarą tapo „Barcelona“ ir Madrido „Atletico“ dvikova. Joje užfiksuotos lygiosios 2:2, o tai reiškia, kad Katalonijos klubo viltys apginti titulą toliau bliūkšta.

11-ąją minutę po Lionelio Messi pakelto kampinio kamuolys atsimušė į Diego Costa koją ir apmaudžiai įskriejo į svečių vartus.

Po aštuonių minučių tas pats D.Costa galėjo klaidą ištaisyti, kai į „Barcelona“ vartus buvo skirtas baudinys už Arturo Vidalio pražangą baudos aikštelėje.

Visgi D.Costos smūgį Marcas-Andre Ter Stegenas sugebėjo atmušti. Po VAR peržiūros arbitras leido baudinį pakartoti, nes vokietis per anksti žengė nuo linijos. Antrą kartą smūgiavo „Atletico“ kapitonas Saulis. Jo smūgis buvo tikslus – 1:1.

50-ąją minutę baudinys jau buvo skirtas į „Atletico“ vartus. Felipe neleistinai sustabdė į baudos aikštelę įbėgusį Nelsoną Semedo ir mačo arbitras parodė į 11m žymą.

Baudinį „panenkos“ stiliaus smūgiu realizavo Lionelis Messi. Argentiniečiui tai buvo 700-asis karjeros įvartis. Iš šiuo metu dar tebežaidžiančių futbolininkų šią ribą yra pasiekę tik argentinietis ir Cristiano Ronaldo.

Tačiau ir tai nebuvo pabaiga. 62-ąją minutę Yannickas Carrasco uždirbo dar vieną baudinį į šeimininkų vartus ir jį realizavęs Saulis rezultatą išlygino.

Po šio mačo „Barcelona“ nuo pirmaujančio Madrido „Real“ atsilieka tašku, bet sostinės komanda dar turi rungtynes atsargoje.

Kiti antradienio rezultatai:

„Mallorca“ – Vigo „Celta“ 5:1;

„Leganes“ – „Sevilla“ 0:3.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius